Csak a Burdából megtanulhatok varrni? (tudásbázis)
Igen,megtanulhatsz varrni,első számú mesterem volt anno a Burda.Kell egy kis kézügyesség,ambició és sok sikerélmény!
Nagyon jó és egyszerűen személyre szabható a szabásmintaív.Az sem elhanyagolható,hogy lépésről-lépésre írja az elkészítés módját.
Sok sikert,kitartást és örömet kívánok neked a varráshoz! :)
Nekem sikerült.:))
Pedig nem vagyok nagy agytröszt.
Sziasztok!
Én egy receptet keresek, a júliusi Burdában volt. Egy rácsos süti amit egressel kell csinálni. Nincs meg esetleg valakinek?
Szia!
Nekem azért kellett megtanulnom varrni, mert a lányom méreteire nem lehetett kapni ruhákat.
Ugyanis nagyon vékonyka volt, minden lógott rajta.
A felsőteste 92-es méretű volt, de a derekától lefelé csak 86-os kellett neki. Így aztán semmilyen egybeszabott ruha nem állt jól neki.
De a Burda szabásminták kisegítettek, viszonylag egyszerűen össze tudtam kombinálni őket.
Szép ruhákban jártak.:))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted megérné újra iskolába járnod, ha ott megtanulhatnád hogyan keress jóval többet mint most?
- Mi az a legrövidebb idő ami alatt a gépírás megtanulható oktató segítségével? Tudom mindendenkinél más, de egy átlag felnött-nél mennyi idő?
- Kötés - megtanulható könyvből?
- Tudnátok nekem ajánlani angol könyvet, amiből megtanulható a teljes nyelvtan és nem túl száraz?
- Mit szólnátok, ha gyermeketek már kisiskolás korban megtanulhatná az elsősegélynyújtás alapjait?
- Tud valaki varrni tudó lányt/asszonyt Szigetszentmiklós környékén? Csak egyszerűbb munkákhoz kellene hosszabb távon.