Miért 1-2 hónap múlva keresnek újra a férfiak? (beszélgetés)
Ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget! Tucatnyi oka lehet, s te talán nem is tehetsz róla. Nem szabad türelmetlennek lenni!
Kérlek, olvasd ezt el! [link]
Igen, sokan helyesen ezt tennék.:)
Itt viszont arról panaszkodik a fi., hogy őt újra és újra megtalálják az exei.
Tévedsz. Nem reménykedik benne, csak az jut az eszébe, hogy mi a fenét akar, és miért nem érti azt a szót hogy nem.
Nem mondom hogy nincs olyan nő, akit ilyennel etetni lehet hogy néha felbukkan a pasi, mert nincs más a listán és megdugja, de normális önértékeléssel bíró nőt csak dühíti és bosszantja
Nem mondtam, hogy luzer.
Azzal, hogy nem zárja le a csatornákat lehetőséget ad a pasinak arra, hogy keresse.
Pl. a reklámok ellen is úgy védekezünk, hogy használunk reklám blokkolót.
Csak sok nő titkon abban reménykedik, hogy igen, majd visszajön és két, három eset után sem tanul. Mert ő szeretetre vágyik, + magányos, + olyan szép volt együtt.
vagyis a nő a lúzer, mert nem tiltja le mindenhol?
Fura gondolkodásmód. Az miért nem lehet, hogy akkor nem zaklatja a nőt? Csak kérdezem. Én úgy gondolom, ha egyszer nem érdeklem annyira a másikat, akkor mi a francnak jön elő 2-3 havonta?
Ha annyira akarja a nőt, akkor meg teperjen utána ezerrel, de ez a ráírok mert unatkozom és épp nincs akit megdugjak, az alja a férfiaknál
én egyszer nagyon röhögtem egy ilyen idiótán. Megkérdeztem, hogy-hogy nem írt vagy egy jó hónapig. Hát összejött újra az exnőjével, aztán megint szakítottak, és úgy volt vele, hogy akkor megint bepróbálkozik nálam :D
Kicsit sem röhögtem, á dehogy :DDDDD
Azt hitte én leszek a hülye aki ugrik, ha füttyent. Benézte :D
tévedsz. Puszta unaloműzésből írnak, mert azt hiszik, hogy kell a nönek.
Pedig a legtöbbször kisstílű és csak bosszantó. A legtöbbször csak abból értenek, ha lemegy az ember alpáriba és úgy küldik el a pi..ba
Nem, nem tehetik meg mindenkivel, csak akiben azt látják, hogy megtehetik velük, mert gyengék, mert látják bennük azt, hogy vissza fogja fogadni.
A fröcsögésről annyit, hogy olvasd vissza magadat!:D
Nem várnak 1-2 hónapot, hanem akkorra értek végére a listájuknak, aztán kezdik újra a lista elején.
Akihez hónapokkal később kopogtat be ismét, akkor az a nő a férfi listájában és nem a szívében van.
Annyiban szól a nőről, hogy van akivel megtehetik azt, hogy "ugorj" és van akivel nem.
A pasik erre nagyon jól ráéreznek.
egy fenét. Csak próbálkoznak, hátha. Van olyan pasi, akit alig lehet levakarni ilyen baromság tekintetében. Ez a pasiról szól, sosem a nőről, az ő egóját simogatja, ha csak füttyent egyet és a nő ugrik.
Tapasztalatból tudom :) Csak van aki magasra teszi a lécet és röhög az ilyen kis próbálkozásokon
Na, miért?
Mert veled megtehetik.
A kerdesem ugy altalanossagba kérdezem.
Ismerkedes, kapcsolat eleje. Kisebb vita, es a pasi eltunik. Eltelik 1-2 honap es felbukkan(nak).
Miert? Miert varnak ezzel 1-2 honapot?
További ajánlott fórumok:
- Milyen típusú nőt keresnek maguknak a férfiak?
- 14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...?
- Kisfiam 9 hónapos lesz 1 hét múlva, mikortól adhatok neki tejet tápszer helyett?
- Férfiak mi célból vannak itt? Milyen témákat keresnek?
- Mit keresnek a férfiak?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?