Miért kérdezte a barátomtól? (tudásbázis)
:DDD
Köszi! Olyan jókat nevettem. :)
Topiknyitónak szántam , szerintem fiatal nagyonvagy előtte az élet még sokat kérdez keveset tud , ez jön le nekem .
Hogy mindenki azt kérdez ír felel válaszol amit akar , ami nem tetszik neki . Ugye azt nem tilthatja neg senkinek , hogy a párjától ki mikor hogyan mit kérdez .
Azon nem tudsz változtatni, hogy ki milyen kérdéseket tesz fel a barátodnak, tehát ezzel egyáltalán ne foglalkozz !
Az a lány, nem lány, hanem asszony,( sőt, anya is).
Az sokkal jobban érdekelne, hogyan és miket válaszolt a barátom neki !? Nekem nem tetszik a barátod reagálása. Semmi olyat nem mondott, amiből azt érezném, hogy fontos vagy neki, szeret, stb. Inkább titkolja, hogy jártok. Van oka rá, hogy nem mentek együtt sehová ? Se barátokkal nem találkoztok, se sétálni, se sehová nem mentek együtt ? Az utcán a kezedet se fogja meg ?
Csak gondolkodj el ilyesmiken ! Miért a kérdezgető nővel foglalkozol, akihez semmi közöd ? A barátod szavain, viselkedésén gondolkozz el ! Talán nemcsak Veled jár! Úgy értettem, nem is laktok egy városban. Ott is lehet barátnője, ahol lakik, ezért is titkolózhat annyira. Nem akar lebukni.
Beszélgess el vele mindenről ! Mi honnan tudjuk, mi miért van ? Én mindent megkérdeznék, ami foglalkoztat. Minek ennyit filózni ?
Mit pattogsz?:D
Miért nem válaszolsz?
Az a nem normális, hogy ennyit rágódsz egy ártatlan kérdésen. Engedd el.
Barátnőm szokta mondani, hogy azért van két fülünk, egyiken be, másikon ki.
Én nem értem, mert ha én lennék a lány helyébe, nem azzal foglalkoznák hogy X pistának milyen a kapcsolata egy lánnyal. Hanem a gyerekemel, férjemmel foglalkoznák.
Úgy látszik neki erre is van energiája.
Nekem a lány viselkedései a kérdéseivel picit furcsa.
Lány: Mikor raktok ki közös képet?
Lány: De hat az utcán látnak együtt nem?
Lány: Mert
Lány: Oooo oke
Lány: De hat együtt vagytok nem? Akkor mit pletykalnanak
Nem értem mi ez a sok kérdés? Mi köze hozzá?
Először is igen ismeri a lányt, van neki a lánynak férje meg egy gyereke. 1 éve jegyezték el egymást.
Jó kapcsolatom van vele (mármint a barátomal), igen felvállal, én is felvállalom őt. De nem mutogatjuk a kapcsolatunkat, mert nem kell mutogatni, minek? Értelme nem sok van.
Hányszor fogod ezt leírni?
Honnan tudjuk?
További ajánlott fórumok:
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- Miért kérdezte meg a barátnőm egyik ismerőse, hogy szeretem-e a nyulat és hogy megtudom-e különböztetni a mókustól?
- Több napja nagyon erősen köhögök, és nem használ semmi, nagyon fáj már a hasam. Ez beindíthatja a szülést? 36. hetes.(Hülyeséget kérdeztem?)
- Nemrég kérdeztem, hogy miért ködösít, most megkaptam a választ. Mi a véleményetek?
- Szerintetek féltékenységből kérdezte?
- Milyen egy igazi, jó barát? "én egy barátomtól nem várok el semmit azon kívül, hogy ne öljön meg, és ne várjon el tőlem semmit" Szerintetek?