Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért keményedik meg a zöldborsó főzés után? fórum

Miért keményedik meg a zöldborsó főzés után? (tudásbázis)


2020. máj. 17. 18:33
Köszönöm, igazatok van. Tényleg túl sokáig főztem. Közben a neten is megtaláltam egy helyen, hogy a borsó egy darabig puhul, aztán keményedik.
3. Bless the child (válaszként erre: 2. - Lávli*)
2020. máj. 17. 18:06
En is így tudom, mamám mondta még ezt
2020. máj. 17. 17:44
A volt sógornőm járt mindig így. Anyám azt mondta, hogy azért, mert túlfőzte.
2020. máj. 17. 14:44

Ha levest vagy főzeléket készítek zöldborsóval, miután megfőtt finom roppanós, belül puha a borsó, de ahogy áll 1-2 órát, megkeményedik.

Mit rontok el?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook