Miért kellett császárral szülnöd? (beszélgetés)
sziasztok!
Én is már kétszer császárral szültem s a 3. is császár lesz ha terhes leszek.
Elsősorban azért nem engedték, mert shunt-öt ültettek be a fejembe ami levezeti az agyamból a felesleges vizet. Nyomás hatására ezzel gond lehet és ezt a dokim nem akarta megkockáztatni. Viszont a császár alatt jött a bökkenő. Összenövéseim voltak amiről nem tudtunk és elég sokáig bent voltam az első császárnál. 1 órát vártam mire kiemelték a babát. A 2. babánál már rutinosabb dokit fogtam ki és ő seperc alatt kivette a babát és utána jött a helyreállító műtét.
A rendőrt sem mindig rendőrözik, inkább zsaru.
Hiaba a jogasz is dr.megis inkabb az orvosokra alkalmazzuk tobbnyire a doktort, dokit :)
Miert zavar? :-o
Barátnőmnél is magas volt a vérnyomás, és gyorsan kellett császározni a 36.-ik héten, mert el volt már öregedve a méhlepény, s ha még kicsit várnak, meghalt volna a baba....Az elöregedett méhlepény itt összefüggött a magas vérnyomással csak éppen a dokija nem vette komolyan(vérnyomáscsökkentőket írt csak fel neki)...Még jó, hogy az nst-n észrevették, hogy baj van, s egy másik doki megcsászározta azonnal...
Nagyon veszélyes az ilyen magas vérnyomás, mint ami nálad is van....
A második szülés nekem is császár volt a magas vérnyomás miatt.
Vajúdás közben is gyógyszerrel tömtek, attól sem ment le. Ezért lett császár.
Ne félj, örülj, hogy a dokid ennyire odafigyel rád.
Sok szerencsét !
Üdv.
Nekem mas oka volt,konkretan a szemem miatt. Meg,utottek, de vissza is romlott (anno majdnem -6os volt) a doki azt mta, -4 felett nem vallaljak be.
Sztem a dokidra hallgass, ha O ugy iteli meg, nem veletlen,
Attol meg ugyanolyan anyuka leszel :)) semmivel sem kevesebb. Boldog babavarast!
Engem HELLP szindróma miatt császároztak, magas vérnyomással kezdődött.
Mennyi idős terhes vagy?
További ajánlott fórumok:
- Tervezett császárral szülés
- Aki epidurálisan szült császárral, le tudná irni milyen volt?
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam!
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!