Miért kell rinyálnia azoknak, akiknek gyereke van? (beszélgetés)
Én is most olvastam, hogy albérletbe szült 5 gyereket, és útban van a 6. Kitették őket az albérletből, és most kétségbe vannak esve, mert nem találnak albit, hisz mikor a tulajok meghallják, hogy mindjárt 6 gyerek, akkor leteszik.
Hát nem csodálom. Minek szül bizonytalan lakásba 6 gyereket? Elképesztő egyes emberek logikája...
Amúgy már nem érdekel, mióta kiírtam nem kattogok rajta :) Ők meg gondolom még mindig pörögnek a témán.
Mert sokan azt hiszik hogy ha már csináltak pár gyereket akkor nekik minden jár. És persze sok esetben így is van, előnyt kapnak, de ha egyszer nem kapnak előnyt vagy esetleg hátrányba kerülnek, mint az albérlet kereséskor, akkor fel vannak háborodva.
Hallottam olyan sztorit, hogy egy több gyerekes albérlő egyszerűen nem fizet, és nem tudod kitenni, nem is mehetsz be a saját lakásodba. Na ezért nem adnám ki soha gyerekeseknek a kiadó lakásomat. Ha nincs hol éljenek le vannak sajnálva, ennyi. Mert ha segíteni szeretnél könnyen azon veheted észre magad, hogy letépik a karodat! Az meg kinek hiányzik?
Igen!Embernek maradni!
Aztán olvasd el a címet...
Embernek...
Mert én szted nem voltam kétségbe esve, mikor nem találtam kutyával?
Mégsem szidtam senkit. Az, hogy ki kit részesítene előnyben, magánügy... Itt az a lényeg, hogy szar helyzetben sem vagyok tapló másokkal. Embernek maradni... tudod...
Már a cím is idegesítő!
Az,hogy te a kutyáddal kínlódsz lakáshoz jutni az egy dolog!
De a gyerek kérdést kicsit fontosabbnak tartom!Nekem ha lenne carnék rá hogy dohányos,kutyás,gyerekes DE! a gyerekes családok előnyt élveznének!Pont ezért felháborító,hogy kisgyerekkel nehezen találnak albérletet.Te meg azon rinyálsz,hogy ők kétségbeesnek?
Nézz magadba !
De úgy gondolom kulturált ember módjára, és 1x. Eddig csendben olvasgattam, morogtam egyet, és tettem tovább a dolgom. De a mai, hogy a kutyások mehetnek a faszába, mert a gyerek többet ér... na itt eldobtam a láncot...
Alapból nem vagyok türelmes típus, de nagyon jól leplezem... de ilyenkor nagyon szeretném megsimogatni ezeket az embereket egy szívlapáttal.
Akkó jóvan.
De szerintem ilyen dolgokon kár zizegni,mert még erősen él a köztudatban a "Dögöljön meg a szomszéd lova is!"-felfogás.
Nyugodjál meg!-Attól megnyugszol.
További ajánlott fórumok:
- Milyen kedvező lehetőségek lesznek azoknak, akiknek svájci frankos a hitelük?
- Azoknak akiknek azok haverosa, azoknak én se vagyok...
- A ti iskolátokban is használt kiradirozott könyvet kapnak azok a gyerekek akiknek jár az ingyenes tankönyv?
- Anyukákat keresek akiknek oviba járnak a gyereke/gyerekei s közben otthon vannak a kisebb gyerekkel/gyerekekkel
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.
- Olyan szülőkkel szeretnék " beszélgetni", akiknek a gyereke leérettségizett, és most munkanélkülin van.