Miért kell a nőknek mindig rivalizálni? (beszélgetés)
helo..
én sose rivalizáltam.. max irigykedtem arra a lányra aki szép, vagy vékony:)))) ennyi:)
már aki rivalizál
egyéniséghiány
Szerintem nem kell rivalizálni.Ha mindig azzal foglalkoznék, hogy kinek feleljek meg, kinél legyek jobb, szebb, töb..stb., akkor sosem felelnék meg senkinek, legfőképpen nem magamnak. Volt már ugy hogy valakinek megakartam felelni, bele lehet dilizni, és akkor se leszel jó, ha direkt van. Én nem vagyok sem szép, sem nagyon jó, sem több senkinél, sőt, néha nincs kedvem mosolyogni sem, de mégis szeretnek a kollegáim, és van szeertő családom is. És jól érzem magam a bőrömben.
Ja ! és még valami! aki csak azért jár drága ruhákban, és csoda frizurával , kifestve , hogy tetszen a férfiaknak, az meg is érdemli. A férfiak legjobban meztelen szeretik a nőket, kissé kócosan, és smink nélkül.
CSAK TERMÉSZETESEN !
Igen, és most hogy mondod eszembe jutott erről egy konkrét történet. Vagyis nekem már az is gyanús, ha valaki túlontúl kedves. A következő történt: A házban ahol lakom, 2 emelettel feljebb lakik egy csaj és kezdettől fogva, amióta itt lakom túláradóan kedves volt ha összefutottunk a házban, tüntetőleg állandóan érdeklődött a családom, magánéletem felől. S egy idő után az volt az érzésem, hogy ez csak témát keres, hogy min lehet a hátam mögött csámcsogni.
A gyanúm be is igazolódott, amikor egyszer mentem haza, ő és egy másik házban lakó nem vettek észre, csak azt hallottam, hogy alaposan, és ordenérá stílusban kitárgyalják a megjelenésemet, hogy van befestve a hajam stb., stb. Baromi égő volt, de nem nekem, hanem neki, mert ugyan nem szóltam neki semmit, csak vetettem rá egy olyan pillantást, amiben minden benne volt.
Azóta nem is köszön. Jobb is így.
Ja, itt a fórumon van valaki, akivel szívesen beszélgetek privátban, jófej, de nem ismerjük egymást személyesen.
Úgyhogy nálam a nőkkel való barátkozás itt ki is merült.
Ez 1 jó kérdés, már bennem is felmerült. Az tény, hogy pasik nem viselkednek így egymással, megmondom őszintén az ő társaságukban jobban is érzem magam. Ja, és őszintébbek, jobban meg lehet velük beszélni bármit.
Dolgoztam nők között, maga volt a pokol.
További ajánlott fórumok:
- Mi kell a nőknek?!
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Hogyan kell azt kezelni ha egy főnöknek tetszem?
- Mi kell a nőknek?
- Katonaságnál a nőknek mit kell csinálni?
- A védőnőknek egy hónapban hány családhoz kell kimennie? Ez meghatározott vagy ő dönti el?