Miért kamuztok? (beszélgetés)
Hogy én hazudok? Azt nem hiszem, hogy észre veheted:DDD
Én sosem vagy csak nagyon ritkán jövök rá, ha valaki itt hazudik. Egyébként a valóvilágban sem.
Szőke volt?
Holnap én is megyek! :D
Szóval akkor rövid szőke a hajad, 190 cm körüli vagy, és a combod sem olyan kecses és hosszú.
Csak nem Paksi Endre vagy az Ossian együttesből?
Én nem szoktam hazudni, és nem veszem észre ha valaki nem mond igazat...
Ti miből veszitek észre?
Én a múltkor azt mondtam, el fogok felejteni valamit, de annyira sokszor szóba került, hogy nem sikerült, így végül kamu lett, hogy el fogom felejteni.
Ha ez kamu, akkor számon lehet kérni.:)
Hogy miért? Mert igazságtalannak gondoltam megtenni, amit végül mégsem felejtettem el.
Én sem kamuzok, életem során elég sok mindent kényszerültem végig élni, azokból amit megtanultam, hát megtanultam, amit pedig nem, hát azt már nem is fogom megtanulni. :))
De nekem is van 1-2 emberkével kapcsolatban sokszor olyan érzésem, hogy kamuzik, és megítélésem szerint kizárólag azért, hogy elmondhassa: ő ezt már a való életből nyert tapasztalat alapján állítja, és ezért csak őneki lehet igaza, a többi mind rosszul gondolja, tudja...
vagyis a kamuzás oka: hogy ő a legokosabb, és a többi hozzá képest a fasorban sincs... meglehet, hogy valóban valami olyasminek a hiányát akarja ezzel kompenzálni, amit a való életben sohasem fog megkapni. Ki tudja?
Egyet értek veled.
És én se.
Amúgy egy csomóan el is hiszik a saját kamujukat.
Szoktam hallani, ahogy egy történet átalakul a többszöri elmesélés alatt a végére.:)
A konfliktus kerülése és a saját maguk jobb szinben való feltüntetése, mint cél is szokott okként szerepelni. Én legalábbis ezt tapasztalom. A való életben, persze.
Na meg a haszonszerzés. Lásd reklámok.
Itt nem is értem, mi célja, mi haszna.
Törődést, figyelmet igényel a kamus.
Máshol, más módon sajnos nem kapja ezt meg :(
Elragadott a topik címe 😃
Visszaolvastam és igazából nem értem miért kamuzik aki kamuzik 🙄 Mert ugye itt névtelenül , inkognitóban írogat ha akar.
Vannak emberek akik így érzik jól magukat... :D
Én nem kamuzok 😃