Miért jobb a hagyományos számítógép mint a laptop? (tudásbázis kérdés)
Ez igaz. Én a sima asztali gépet szeretném lecserélni.
1 azért hogy tudjam vinni magammal ki tudja hova megyek majd dolgozni és nálam legyen a gép. 2 ha megyek majd fősulira estin ott is kell majd lehet.
3 jobban tetszik külső alapján.
az, hogy kinek mi éri meg nagyban függ attól, hogy mire szeretné használni az eszközt:))))
aki tényleg hurcolászni szeretné, annak nagyon sokat ér az, hogy kicsi és könnyű (ezért kell feláldozni sok egyéb funkciót a gépből).
aki viszont nemtudommiket szeretne futtatni rajta, amihez teljesítmény kell, annak nyilván semmit sem ér, annak jobb valami nehezebb, de nagyobb tudású.
szóval mindig ahhoz kell viszonyítani, hogy NEKED mi az, ami fontos.
Igen annyira nem éri meg, mint a normál laptop, de nekem elsősorban a hordozhatóság lenne fontos, és hogy tudjak mobilinternetezni
sok mindentől függ, gondold át!
értem. ezekre felesleges "erőgépet" venned.
egy átlagkategóriás laptop pont jó lesz ezekre a célokra. így karácsony előtt minden műszaki áruház akcióz néhányat.
még azt gondold ki, hogy kb mekkora mennyiségű adatot akarsz majd tárolni a gépen (zenék, filmek, egyéb dokumentumok), és ennek megfelelő tárkapacitással rendelkezőt vegyél:)
az vigasztaljon, hogy ha azt 3 éve megvetted volna, azóta kb pont mostanra avult volna el, és ugyanígy törhetnéd a fejed, hogy milyet vegyél helyette:))))
az még mindig nem derült ki számomra, hogy mire szeretnéd használni:)
msi pr200x
Milyen gép ez? Jó minőségű? Sokat tud?
Pc-t TFT monitorral! nekem a munkában nagyon fontos a nagy képernyő, viszont sose kell hurcolnom :)
Asusnak lesz jövőre egy kicsi laptopja, kb. 90.000 Ft- na az tényleg hordozható - női táska méret :) de nem lesz nagy a teljesítménye, internetezni viszont jó.
Nos, kedves kérdéskiíró:)
Mint láthatod, itt se fogsz kapni kézenfekvő választ, mert minden attól függ kinek mi a jó, s persze az mellett voksol. :)
Gondold meg mire szeretnéd használni, s ha megvetted, legyél Te is annyira elkötelezett és fanatikus a választásoddal, mint bmkriszta az övével :)
További ajánlott fórumok:
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- A hagyományos (candybar ) vagy a kagyló mobilt szereted jobban?
- Használ-e valaki elektromos fogkefét? Jobb mint a hagyományos?
- Szerintetek melyik a jobb? A hagyományos lemez fürdőkád, vagy az újabb akrilkád?
- Kapszulás vagy hagyományos kávéfőző. Melyik a jobb?
- Azzal a dvd-vel, amivel asztali számítógépre telepítettük a Win 7-et, tudok laptopra is telepíteni, vagy ahhoz másmilyen kell?