Miért jelent meg ez a második kis csík? (beszélgetés)
ÚRISTEN!
Nagyon gáz ahogy viselkedsz.
2010.11.24 Még kettő gyereked volt.
ORVOS sürgősen!!!!!!!
Fórum címe: Mit gondolsz erről? Nem túlzás?
idézek: "Nekem is 2gyermekem van, ők kapnak egy-egy fából készült öltöztetős macit, meg egy memóriatársast. Az egész meg volt 2ezer ft-ból. "
Kedves Lola, te tényleg beteg vagy, és ezt nem bántásból írom. Fordulj olyan szakemberhez, aki nem a nunidat vizsgálja (kezeli), hanem a buksidat.
Vagy könyörgöm, legalább olvasd el rendesen a teszt használati utasítását.
SZŰZLOLA megszüli a Zantikrisztust?
:D nincs itt valaki a Blikktőőő'? :D
Lola1111: bocsi de ez furi ha nem volt szexuális kapcsolatod mitől félsz??? akkor hogy a francba lehetsz terhed..
néha nem értem...és ez már nem az első ilyen furi kérdésed ha jól tudom..
de ha nem szexeltél nem vagy terhes ennyi,,,
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Második babámmal vagyok 38 hetes terhes. A mai uh-n mondták, hogy nagyon lent van a feje. Ez jelentheti azt, hogy már nem kell sokat várni?
- Abbahagytam egy okj-s képzést, és most jelentkeznék egy másikra. Szerintetek a második is ingyenes lehet?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?