Miért ijedt meg a szobatiszta kislányom a bilizéstől? (tudásbázis kérdés)
Nalunk is hasonlo volt ahelyzet.
Ket het kellett hozza, hogy elnondja, fajt a kakilas neki. Szep lassu folyamat volt, amire megertette, minel inkabb visszatartja, annal inkabb fajni fog. 4-5. kakimentes nap utan kupot kellett adnom. Utana soha tobbe nem tartotta vissza. A kup sokkal rosszabb volt neki.
Egyebkent a pelusrol valo leszokas (kakilaskor) ugy sikerult, hogy rajott magatol, a pelenka nyomja a fenekehez a kakit es az kellemetlen erzes volt neki.
Sok sikert!
biztos volt vmi rossz "élmény" akkor és sajnos a kicsiknél ez hamar megragad:( mennyi idős ? Gondolom próbáltál vele beszélgetni erről ... Meg megkérdezni vagy "eljátszatni" hogy mi lehetett .
trombitusz nálunk is ez volt , jól be voltam tojva mi lesz Oviban majd de mind a legtöbb rossz szokásra és rögzülésre erre is a jutalmazás vált be. Többszöri próbálkozásra Persze. Havonta felajánlottam hogy ha belekakil kap egy db gumicukrot. Kb 4 . Hónap után belekakilt és még 2 hétig kellett a jutalom utána aztán nem vettem gumicukrot de maradt a wcbe kaki:)
Mennyi idős?
Mondd meg neki, hogy nincs otthon pelenka :)
felejtsd el a bilit neki, használja a wc-t.
mond hogy ő már nagylány, ügyes és anya is a wc-t használja, a bili a kicsiknek való, stb.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- Pelus mentesen nem szobatiszta, csak EC-zünk
- Egy hete szobatiszta a kislányom, de attól félek, fájdalmai vannak, amiatt, hogy visszatartja. Tudtok tanácsot adni?
- 2, 5 éves kislányom, hallani sem akar a szobatisztaságról! Mit tegyek?
- 20 hónapos kislányomnak székrekedése lett a szobatisztaság miatt. Hogy segíthetek?
- Mik a teendők, ha a már szobatiszta kislányom, tesó születése után visszaesik?