Miért idióták a férfiak? (beszélgetés)
Károly! A stílusát senki sem tagadhatja meg! :) De azért nem túlzás ez a nick-név? :(((
Fogalmam sincs, kiről beszélsz, egyébként sem az a keresztnevem.
De nem vagy normális, hogy általad nem ismert férfiakat nevesítesz.
Nem idiótábbak,mint a nők.
Miért??? Idióták? ...csak annyira, mint sok nő is:)
De Neked nincs ilyen érzésed? Nekem Déjà vu-m van. :D
Ááá,honnan tudná,hiszen csak tegnap esett ide.))
micsoda idióta kijelentés ez?!
Hány éves vagy egyébként? Tudod, ahogy így olvasgatom a hozzászólásaidat, eszembe jut valaki rólad. De szerintem Ő biztos nem nevezte volna magát el helyes pasinak, mert kb. attól állt a legmesszebb. :) Összegzem: Olyan Karcsikás vagy... De te úgysem tudod, miről beszélek... :D
A topicindítónak nyilván egy ilyen vagy ehhez hasonló élményben volt része és azért indította el ezt a fórumot. :)
Bár próbál a hozzászóló ezt követően a helyzeten javítani ("Mindkét nemben vannak idióták..."), ám nem igazán sikerül neki. Ez tipikus esete Boethius szállóigéjének, miszerint "Si tacuisses, philosophus mansisses.". Azaz, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. :)
Ugye a nőket kérdezed? :)
Mindkét nemben vannak idióták...
Ennek így semmi értelme...ha valakinek nem jó valakivel,akkor nem kell együtt lenni,de:valaki birtokolni szeret,uralkodni,alázni,valaki alázkodni,szolgálni,stb.Csak ezek nem párkapcsolatok,nem a azerelemről szólnak,hanem a saját igények kiéléséről.Aki pedig partner ebben,az meg is érdemli.
nem idioták,mint ahogy a nők sem.ám az emberek többsége ezt ugye nem igy gondolja,mert ha meg bántanak egy nőt akk rögtön ilyen olyan a pasi,ha egy nő vág át egy pasit akk a nőre van monndva h ilyen olyan.pedig valojába mindkétt nem csak saját magát érvényesiti ha nem megfelelö az adott parner akk miért maradjon vele a másik hisz mindenki a saját érdekeit nézi,az meg egy másik dolog h ki h fogadja el ezt h a pasinak/nőnek nem kell ill.nem megfelelő hisz mindenki meg probál megfelelni,a másik dolog h ezt ki h közli a másik személyel,lehet h valaki szivit lelkét oda adja a pasinak/nőnek,de az mégis át vágja vagy csak azt teszi amit ő gondol jonak.na és itt jön az h ezek után a pais ill.a nő az aki idiota,hülye,barom...
Köszönöm szépen! Nagyra? Isten őrizz...pont elég a 192cm.
Isten éltessen sokáig! :) Nőj nagyra! :D
Akkor mégiscsak kérek egy képet! :)
Nézd ma ezt el nekem,elvégre névnapom van..Off..DD
Köszönöm. :)
Ez hogy is jön a topic kérdéséhez? Vagy csak offolgatunk? :D
Mondjuk te nagyon vonzó nő vagy a fotódon,ez nem bók Hõlgyem,ez tény! :)
Szerintem tisztában vagy vele, hogy nem adnám közre. :) Más fényképét sem adtam.
De valljuk be őszintén! Eszed ágában sem volt felrakni. Az előző hsz-ed is ezt bizonyítja. :)
Na látod pont ezért nem rakom fel..DD.. Amúgy ma gondolkoztam pont hogy felrakok egy fotót mgamról.De hezitáltam ezen,így maradt egy Müller idézet az adatlapomon,ami nekem nagyon tetszik...
Rakd fel, majd vedd le. :P Majd én körbeadom a csajok között. :D
Na, csak vicceltem. :) Vagy nem? :D
Ha tudok majd fogok feltenni,bár elég rossz véleményem van a netre feltett fotókkal kapcsolatban...Képzelj el egy magas kékszemű,őszes rövidhajú férfit...
További ajánlott fórumok: