Miért fuccsolnak be a fogyis fórumok? (beszélgetés)
Igen elvész a motiváció!Hamarosan itt van az emlékezés ideje!Ijedten tapasztaltam hogy amelyik kabátba szoktam menni nem ér össze a hasamon!
Úristen!Össze kell kapnom magam!
Esetleg mehetnék másik kabátban is?
Változik az ember és változnak főleg a gondolatai is!
Az egészségünk megőrzése legyen a cél!
Sajnos ha valamit elveszítünk csak akkor jövünk rá hogy menyire volt fontos!
Ezt mondom én is:
- aki fogyózik, az gyorsan el akarja érni az álomsúlyt, ezért időlegesen sok mindenről lemond. De hosszú éveken keresztül nem lehet úgy élni, hogy ezt se, azt se eszik, előbb-utóbb visszatér a korábbi étkezéshez, és persze, hogy kezdődik a jojózás.
- ha valaki tartósan akar lefogyni, azt csak lassan, egy olyan étkezési-mozgási forma kialakításával lehet, amely életmódot!!! éveken keresztül képesek vagyunk, képesek leszünk tartani! Abban az esetben a már leadott kilók sem jönnek vissza!
Nem fogyózni kell, hanem teljes életmód-váltás. Kajában is, napi mozgásban is!!! Ahol nincs tiltva semmi, igaz, hogy nem is annyira látványos a fogyás. Valamit, valamiért.
Igazából én sem tudom. És sok a tényező is, a változás is.
Még nem tudom, hova lett az önfegyelmem, a tudatosságom. Még három éve is megvolt!
Háát??
Nem tudom mi a nehezebb fogyni vagy az elért eredményt megtartani,
Most, vagy ráér holnap?
-----
Úgy is elhajtotok a véleményemmel a fenébe...
Mert nem tudjátok, hogy hogyan lehet elérni a kíván test súlyt.
Tökre nem a kajáláson, nem a mozgáson múlik.
Ezzel a véleménnyel értek egyet!
Ez lehet az oka!
Önkritikát kevesen gyakorolnak!
Nem baj ha elbukol de ismerd be!
A kudarc arra jó hogy újult erővel újra kezdjük!
A kudarc inkább elveszi az embereknek azt a kevés kedvüket is!
Magyarázatokat gyártani és kifogásokat keresni könnyebb!
Én ma könnyelmű gyenge voltam!
Benyakaltam 1 nagy szelet Gyümi tortát!Málnásat!
További ajánlott fórumok:
- A fórumokon miért tegezik egymást az emberek?
- Miért van mindig vitatkozás a fórumokon?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?
- Miert nem enged nem csak itt, mas forumokban is, ekezetes betuket irni a gepem?
- Miért nem engednek bizonyos fórumokat?