Miért foglalkoznak az emberek mindig másokkal? (beszélgetés)
És téged ez miért zavar?
Egyszerű ezt fejben lekezelni, ha picit tovább gondolod. Tudom, hogy aki nem flegmatikus alap beállítottságú, az nagyon könnyen magára vesz akármilyen badarságot. Pedig ettől valahogy meg kell szabadulnod, mert az emberek mások nem lesznek.
Ez azért van, mert nagy-nagy előítélettel tekintesz embertársaidra....
Mi értelme bármit írni? Egyszerűen csak az igazat. Hm?
Mi a nem baromság neked?
Több oka lehet:
Mentálisan nem egészséges
A saját bolhapiszkos életét próbálja fényezni
Megszokásból, mert ezt látta a szüleitől, nagyszüleitől
Az a helyzet, hogy nem azért kérdezősködnek, hogy esetleg segítsenek, hanem azért, hogy utána okoskodjanak, hogy kinek hogy kellene viselkedni.
Legutolsó alkalommal amikor templomban voltam, azzal tért haza másnap anyum, hogy nem tudom melyik asszony azt mondta, hogy látszik rajtam, hogy kényes vagyok, mert a hajamat igazítottam, a kabátomat. 😂
Teljesen igazat adok neked minden hozzászólásodban.
A felvetésed is jogos - és nagyon is létező jelenség.
Te nem vagy egy szerencsés környezetben az alapján, amit leírtál. Azok, akikkel szívesen lennél távol vannak tőled - gondolom a volt iskolatársaid -, a lakókörnyezeted "figyelemmel kíséri" az életedet, a szüleid meg szényenkeznének, ha nem mennél legalább Karácsonykor templomba...
Abban is igazad van, hogy ha itt bármit megosztassz, akkor 10-ből legalább 8-an biztos beléd kötnek.
Az a testvére volt :D
Őt az zavarta hogy a szomszéd a 20 éves csajokra hajt :)
További ajánlott fórumok:
- Miért fontos, hogy foglalkozzunk a babánkkal, nem egyszerűbb csak hagyni?
- A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal?
- Rengeteg honfitársunk miért nem foglalkozik a foga állapotával?
- Miért azok az emberek foglalkoznak más öltözékével, akik nem annyira stílusos,divatosak?
- Melyek azok a témák, amelyek mindig foglalkoztatják az embereket? Ötleteket várok!
- Tudnátok olyan pszichiátert, aki identitászavaros/személyiségzavaros emberekkel foglalkozik?