Miért fél vagy iszonyodik szerintetek nagyon sok ember a pókoktól? (tudásbázis)
Azért amiért sokan a csótányoktól,kukacoktól,féregtől,gilisztáktól stb..
Undorítónak találjuk és valljuk be azok is.
Azért ezen elmosolyogtam magam:)
Igaz nem szép dolog más félelmén nevetni.DE tény hogy nem az a szokványos hogy egy pasi fél a pókoktól:)
Én irtózók tőlük.Ha meglátok egyet akár hol hajnali kettőkor már indítom is a porszívót.
Mikor terhes voltam ugye csináltuk a kislánynak a szobát,festés, új szőnyeg,szekrény átmosás....És persze elviekben pókmentessé vált a hely.DE én találtam egy feketét aki nagyon gyors volt.Majd megszületett a kislányom,haza hoztuk.Fekszek vele a nagyágyon és csodálom ahogy alszik...erre meglátom hogy felmászik ez a gusztustalan pók és tök gyorsan a kislány felé.Hát akkor először olyan bátor voltam...lelöktem...oda csapni nem mertem mert közel volt a lányhoz.Persze másnap ugyan az:délutáni pihi,kislányt csodálva...és jött a pók...ismét a lány felé.....
Na igen akkor már odavágtam.
Érdekes hogy egy 2X2 méter ágyon miért az a csöpke 56cm kellet neki:) Pontosabban kellett volna:)
Én nemcsak a pókoktól, hanem a meztelencsigáktól is irtózom!
A csigától nem félek, hanem látni sem bírom, annyira gusztustalan... A pókok közül már megbarátkoztam a kisebb méretűekkel pl a kaszáspókkal, de aminek már nagyobb potroha van, attól szaladok :)
Meg alig jön le a cipő talpáról...
(Oké, befejeztem! :)) )
Jaja, mekkorát lehet esni rajtuk. Meg a meztelen csigákon. Csúszik, mint a jég.
XDD
XDDDDD
Ez mekkora történet mááár! Kééész.
XDDDD
A póktól nem futok világgá, de csúszómászóktól igen.
A giliszták eső után, :(( boá
Sajnos én már tapasztaltam :S És nem volt kicsi :S Elmesélem röviden :p
Uncsiméknál aludtam, nyár volt, ott nyaraltunk. z ágy végénél van a radiátor és este láttam, h ott van alatta egy "csodálatosan" nagy pók :S Na mondom jó lesz... Messze volt tőlem annyira nem fostam tőle. Reggel kelek fel, nézem vmi van a számba, egy fekete "gubó". Nézem a radiátor alatt, pók sehol... :S Kicsit megvizsgálgattam a vmit a számból, és hát lehet h csak beképzeltem, de összerágott pókra hasonlított :S Meg hát most komolyan, mi a fene lehetett volna még?! :S Na azóta nem nagyon szeretek erre az esetre gondolni, szép kis reggelem volt :S
na ja...
Bear Grylls mikor túlélősdit játszik ilyennek is örül:)
Jaja, pókról volt szó, én is olvastam.
Gondolom nem madárpókról, mert akkor rágni is kéne, de egy apróbb pók simán lecsúszik...
:DDD
Inkább mi vagyunk azok, akik elfoglalják a természetet. Ők csak alkalmazkodnak.
(Nem úgy, mint mi.)
az atka, amiről Te beszélsz, ez is a pókfélék családjába tartozik.
azt jobb nem is látni, hogy mi van a bőrünkön, mondjuk egy sokszoros nagyítású mikroszkóp alatt :(
na attól lehidalnál biztosan :D
azért nem szabad minden pókot felelőtlenül megöldökölni :(
én is félek tőlük, inalok is, vagyis csak -tam, mert mostanában már nem félek, csak a nagyoktól, olyan meg szerencsére nincs a lakásban.
A kisebbek pedig megölik a szárnyasokat, legyet, stb. amire viszont nekem speciel nincs szükségem.
Viszont a pókok a tápláléklánc egy része a madaraknak. Ha kiöljük őket, a madarak is pusztulni kezdenek.
Azért azt már mégse! :D
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Mit lehet tenni, ha az ember nagyon fél a gyerekvállalástól?
- Van itt egy pap vagy egy nagyon hívő ember, aki választ tud adni a kérdésemre?
- Borzasztó, hogy milyen sok szegény ember van! Néha nagyon...
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Használt már valaki mágiát egy másik ember szerelme elnyerésére? Sikerült? Aki ellenzi, vagy csak nem hisz benne NE írjon nagyon kérem!