Miért fáj a fog, néha belenyilal, már egy hete? (tudásbázis)
érzéstelenítés után kifúrják a fogat, majd tűszerű dogokkal turkálnak a gyökércsatornákban. jó esetben, amig nem gyulladt a fog, egyáltalán nem fáj, csak kicsit kellemetlen. aztán csinálnak röntgent, és ha minden OK, akkor megy bele egy próbatömés, utána fogtól/orvostól függően biz. idő után a végleges tömés.
azt nem szabad megvárni, amikor már begyullad a fog, mert akkor nem hat az érzéstelenítő...
Lehet köze ahhoz,hogy ínygyulladása szokott lenni?
A gyökérkezelést mikor csinálják?
nekem olyan fogam okozta a legnagyobb szenvedést, amin nem volt lyuk.
nem kívánom senminek azt a fájdalmat. az ideg valahogy "beindult" benne, aztán szép lassan pokollá vált az élet.
csak a kiidegelés (vagy hogy hívják) segített a végén.
Férjemről van szó.
Mondtam neki,hogy menjen,még pár napig palántálás,aztán megy.Cataflamot szokott bevenni.
Én már a második alkalom után elmennék egy röntgenre utána pedig rohannék a dokihoz!
Sok minden okozhatja de egy biztos csak akkor gyógyul meg ha kérsz szakembertől segitséget!!!!!
valószínű, hogy lyukas. nekem is ezt csinálta, azt hittem csak érzékeny, elmentem a fogdokimhoz, és mondta is hogy be kell tömni...
menj dokihoz:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktathatnám be néhány hetes kisbabámat a kiságyba, ha már most elkapattuk?
- Milyen konyhakerti növényeket tudnátok ajánlani olyan helyre való ültetéshez, amit csak néhány hetente tudnék látogatni és gondozni?
- Tudja valaki mit lehet tenni, ha tegnap este óta görcsöl a combom folyamatosan és néha belenyilal?
- Tegnap gyökérkezelték a jobb alsó 7-es fogamat! Érintésre, nyomásra belenyilal, elég fájdalmas. Ez normális v. irány a fogászat?
- Este ha lefekszem nagyon erős belenyilaló fájdalmat érzek a bal vádlimban lassan fél éve.Mi lehet az oka?24 éves vagyok..
- A fenék feletti rész, ahová az oltást adják, nagyon fáj, van hogy belenyilall, volt már valakinek ilyen?