Tudja valaki mit lehet tenni, ha tegnap este óta görcsöl a combom folyamatosan és néha belenyilal? (tudásbázis)
Igen, köszönöm. Kaptam Nicoflex izomlazító kenőcsöt, meg Kalcium-magnézium-cink forte-t, illetve megittam vagy 1 l tonikot is.
Nem tudom, melyik, de segített :)
mindjárt átbotorkálok a gyógyszertárban, remélem, ott tudnak valamit adni.
Az a baj, hogy a bolt is 1 perc, ahol banánt tudnék venni, meg a gyógyszertár is 1 perc, de nem merek elindulni mert úgy megyek, mit aki hullaerészeg :)
Bocsi, közben dolgom volt.
Volt hasonlóm, mondjuk így utólag inkább bizsergett, zsibbadt, feszült, nem görcsölt. Izomlazítóval is átmasszírozhatnád.
Itt van mellettünk az orvos de nem tudok átmenni, mert ha felállok összecsuklok...
Sose jártam még így.
Nem tornáztam, este már félálomban jött rám
További ajánlott fórumok:
- Tegnap seduxent kaptam mert görcsöl a hasam, 12 hetes terhes vagyok! Nem árt a babának?
- Miért lehet az, hogy máj 15-én jött meg a mensim, majd tegnap este volt egy kis pecsételő vérzés, és görcsöltem is?
- Mi lehet ez? Tegnap este 8 óta a gyomrom görcsöl, nem múlik semmitől, nem tudok sokszor lábra állni annyira fáj
- Ma kellett volna megjönnie, tegnap és ma is pozitívat teszteltem, de görcsölök!
- Tegnap gyökérkezelték a jobb alsó 7-es fogamat! Érintésre, nyomásra belenyilal, elég fájdalmas. Ez normális v. irány a fogászat?
- Lehetek terhes? Napok óta görcsölök és azt hiszem meg fog jönni, de még mindig nem. Tegnap volt a nemvárt.