Ma kellett volna megjönnie, tegnap és ma is pozitívat teszteltem, de görcsölök! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Újabb kérdés az ovutesztről!Mitől van az hogy reggel erősebb mint délután??,Fordítva működöm????
Fatina neked mikor van p.é.d???Nekem a ciklus.hu szerint éppen ma!
En amugy gravidat szedek, magneb6- bol ma vettem be eloszor, a gorcsoles miatt, de csak egy szemet...gondoljatok, hogy lehetne tobbet is??? Nem arthatok vele??
Amugy eddig semmi verzes :)) juhuuu uristen tenyleg kisbabank lesz...meg nem nagyon tudom elhinni:))
Gratula! :)
Én nagyon görcsöltem az elején,de azt mondta a dokim,van ilyen,természetes,és minden rendben is volt/lett :)
Gratulálok! :)
Nekem annó 3x3 Magne B6-ot kellett szednem a görcsök miatt. Segített és biztonságban éreztem a babámat is. De persze a doki szava a szent.
Szép babavárást kívánok! :)
Görcsök normálisak, nagyon sok nőnek így kezdődik :) és még sem jön meg a nem várt. Pihenj :)
Nálam is voltak görcsök a nem várt napja körül, de teszt majd csak jóval később
Sziasztok!!
Ma kellett vna megjonnie,tegnap delelott, es ma reggel is csinaltam tesztet, mindketto pozitiv, viszont hullamokban ram tor a tipikus mensis fajdalom, derekfajas, es gorcsoles, teszem hozza, en minden mensimnel megakartam halni:)... Most pl. Egyaltalan semmi bajom, fel oraval ezelott, volt egy 1-2 perces fajdalomhullam, de ugy lett vege, mintha elvagtak vna...vettem be magneb6 ot, de fajdalomcsillapitot nem mertem...
Szia
a görcsök lehetnek attól is hogy nem rendeződött a hormonháztartásod!Addig biztató minden ha nem vérzel.szerintem.
attól még lehetnek görcsök, hogy terhes vagy:)
a 6-8.hétig nagyon sok nő görcsöl, mert tágul a méh, stb...
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma reggel teszteltem, negatív lett. Van még remény?
- Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Pozitívat és negativat is teszteltem, vajon terhes vagyok?
- 02.14-én volt egy egészségügyi küretem, tegnap pedig pozitívat teszteltem. Lehetek méhen kívüli terhes?