Miért érzem ezt? Mi ennek az oka? (beszélgetés)
Akkor gyulladás, gomba de kb. bármi más is lehet. Nézesd meg,akkor te is megnyugszol és ha van valami tennivaló,akkor úgyis kiderül.
De én a helyedben felpócolnám (ezt mindenki másképp hívja :D ) és hideg vizes ruhával borogatnám néhány óráig. Lehet,hogy már attól jobb lesz.
Nem rossz ám elolvasni mások véleményét, hiába élcelődsz.
Az ok, hogy menjen orvoshoz, de itt mindenki ezt javasolta a tippje mellett.
Én pl, úgy tudtam megszabadulni a gyomor gyógyszeremtől, amitől kihullott a hajam, tönkrevágta az immunrendszerem, és SZAKORVOS javasolta, hogy egy hoxa-s tanácsra elkezdtem citromos vizet inni, ami helyreállította a gyomrom ph-ját, és azóta egy darab gyomorgyógyszert nem ettem. (protonpumpa gátlót, a legnagyobb méreg a szervezetnek)
Hozzáteszem, eü végzettségem van, és nálam első az orvos, de azért.... nem kell minden szart megenni, amit az orvos felír.
Másrészt, ugye, az embernek elsőre fingja nincs, milyen irányban induljon, a háziorvos meg gyakorta augmentinnel gyógyít A-Z mindent. Szóval, ezért jó elolvasni, és jó irányba indulni, vagy kinyomozni, mi lehet a baj.
Egyébként, mondjuk, ha valaki kétségbe van esve, azon nem kellene poénkodni, még ha magas is a labda, nyeld le.
Hja,mondhatod!
Nem beszélve a .....:DDDDDDDDDDDD
Ha ténxyleg aggaszt,akkor menj el orvoshoz,ha nyafogni akarsz,akkor tett itt a hoxán ,és olvasgasd a sok "szakorvosi" tippeket!:)))
Szerintem talp rákod van.Ez biztos.
Vagy nem.
De lehet.
:DDDDD
Már napok óta azt érzem, hogy melegség jön ki a lábamból, lehet hogy most butának néztek, de így van...
Ha nincs melegem akkor is, és nem tűzforró a lábam, de mégis ezt érzem.
További ajánlott fórumok:
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Bevallom úgy érzem sok embernek nincsenek érzései miért...
- Értéktelennek érzem magam :(
- Egy szerencsétlennek érzem magam, mit tudok ellene tenni?
- Reménytelennek érzem a helyzetem
- Úgy érzem, mintha el lennék átkozva. Mintha valami...