Reménytelennek érzem a helyzetem (beszélgetés)
175 cm és 71 kg ..1-2 éve 65 voltam,és nem volt nagy hasam most a csokitol ott csunya,máshol jo csak hasam nem szép.
Hány kg vagy,és mennyire szeretnél fogyni?Kitartás!!Hidd el az öröm hogy egy vékonyabb nő néz vissza rád a tükörből hát mindent megér!!!Nekem még menne le az az 5 kg!!!59-60 kg a vágyam!!:)
Erika de ügyes vagy,én mikor elkezdtem bicajozni hamar ráuntam kb 20 perc után és a lábam is fájt,talán ha kijön a jo idö jobban lesz rá kedvem,most én is ma müzlit vettem csoki helyett..
Ja és a legjobb,h még a cigarettától is megszabadultam!Igaz meghíztam de látod,le is adtam az előbb említett módon!:)
Szió!Szóval tény ami tény hogy szobabringával fogytam..Mikor elkezdtem akkor még 3km-t is alig bírtam lehúzni.De kitartó voltam és nagyon elszánt!!Tehát először 3 km kezdtem ezt csináltam minden egyes nap kb. egy hónapig utána már bírtam 5km-t is ezt is kb. egy hónapig (általában vagy tv-t néztem vagy mp3-at hallgattam közben úgy jobban ment és erőt adott!)Egyre csak fokoztam a mennyiséget egyre fittebbnek éreztem magam!Volt hogy már napi 2*5 km-t csináltam és ez így már napi 10km lett!!!De bírtam és csináltam fokozatosan hónapról hónapra!!Persze az étkezésem is más lett,activia jöhetett minden mennyiségben,levesek bő lével,sok folyadék,müzli rengeteg(a magos féle!)este 18:00 után már nem ettem akármennyire kínzott az éhség!Szóval a végére a bicajozásomat napi 10-15 km-re vittem fel..volt hogy időm engedte és reggel 10km este 10km-t lenyomtam!!Meg se kottyant!Hozzászoktam és szemmel láthatóan formáltam magam!Eltűntek a zsírok feszes lett a combom fenekem és mindenhol karcsúbb lettem!!Még 4-5kg ami zavar!76 ról 64 re lefogyni fél év alatt így tudtam !!Sok kitartással!!:)
Hello csajok! Ahogy olvastam nagyon maga alatt van néhány ember a fórumon, amire sokaknak meg is van az oka, de változtatni kell rajta. Igaza van mamcili-nek, sétálj, csinálja valamit, segíts valakinek..stb. Nem fog egyik napról a másikra megváltozni a kedved, de segíteni fog, ráadásul itt a tavasz is, jön a jó idő! Legyetek pozitívabbak! :)
AZ új helyen is megtalálhatjátok önmagatokat!
Fel a fejjel
Tedd hasznossá magad!
Sétálj sokat, menj be helyekre érdeklődni...
Sorolhatnám...
Ott is lesznek barátok, ha nyitott vagy!
Sok sikert!
Sziasztok!!!
A meló miatti bezártságot meg tudom érteni :( Nekem sajna fél éve nincs munkám... Ráadásul a párommal egy új városba költöztünk (az ő munkája miatt), ahol senkit nem ismerünk. Már kiszámoltuk, kb. két havonta borulok ki emiatt, és vissza akarok menni pestre, ahova még vissza várnak a volt munkahelyemen... Ráadásul a barátok is ott vannak...
Sziasztok!
Olvassátok el azt a fórumot is, amit én indítottam...
Sok kedves szót és biztatást kaptam...
Remélem nektek is segít!
[link]
Amugy most én is szomoru vagyok párkapcsolati gondok..Csokit eszek csokival és a hasam már tulzás már tükörbe sincs kedvem nézni..
Sziasztok..Erusss megnéztem a képed szerintem csinos vagy...Erika szobabiciklivel hogy kezdted és mennyit csinálsz és naponta..köszi
én 64kg vagyok de 2010 ben 76 voltam mert letettem a cigit..sikerült fogyni szobabicajjal csak még pár kgtól megszabadulnék
hozzáteszem, kiújult a pánikbetegségem..már emberek közé sem merek menni...kilátástalannak érzem én is........de jobb lesz hidd el
ez egy átmeneti állapot
Figyelj....95 kiló is voltam.....a sok fogyókúra miatt kikészültem..epés lettem....olyan kínnal jár, azóta nem tudtam egy jóízűt enni.....lement vagy 7 kiló...idegből természetesen....:(és azt kívánom, legyek amilyen voltam, de ne kelljen szenvedni
vendéglátóztam,pultos voltam megöl az uncsi minden egyes nap..
meg h soha nem adom le a +5kg-t!!!!:(
Én itthon dolizok műkörmösként--hiába vannak vendégeim, meló ezerrel, de a mindennapos bezártság megöl..tudom mit érzel hidd el....milyen területen doliztál?????
Az nem jó!!Nekem meg már az agyamra megy h már egy éve nincs melóm:(
összecsaptak a hullámok...egészség, párkapcsolat....ááá
és ráadásul te is Erika vagy, 88-as, én 87-es......véletlenül nem oroszlán jegyű ? :)
Ki vagyok,nincskivel megbeszélnem a bajaimat...:((
További ajánlott fórumok: