Miért csinálja ezt velem a párom? (tudásbázis)
Plusz mielőtt férjhez mentem, a nagymamám adott egy kis útravalót: mindig hagyni kell, hogy a férfi azt higgye, az adott ötlet, döntés, stb. az ő ötlete volt, így marad meg igazán a békesség.
De ezt már előtte is sejtettem :)
A minap egy 80 éves bácsi osztotta meg velem ezt :
"Mindig is én választottam de a feleségem döntött" :-) annyira édes volt, majdnem megpusziltam :-)
Tehát nem csak a mi generációs "problémánk" mindez ;-)
"az én világomban egymáshoz alkalmazkodás van és nem a férfi irányít (na jó.. többnyire én"
Na erről beszélek.
Egy csomó idegrostvégződéssel vitatkozok,de talán azért,mert ilyenkor a szellemi szinvonalam lecsökken egy bizonyos határérték alá. (ideiglenesen)
Amíg lehiggdatam elgondolkodtam ezen a ki-kit irányítós dolgon.Nos miért kell meghagyni a nőknek a döntés jogát? Hát mert van az a mondás,hogy okos enged,szamár szendved.
Ezért van az,hogy a férfiak többsége egy idő után inkább hagyja a francba az egészet.(és enged...)
Tessék????? :"A Nőnek kell alkalmazkodnia a férfihoz!"
...eltévedtél a gondolatvilágodban:)
Kölcsönösen kell alkalmazkodni egymáshoz, az hnormális.
Azt a feminista ..va fajtátokat.
Bezzeg amikor a férfi nem akar "anyu"-tól költözni,akkor rögtön lekisfiúzzátok.
Csipát kivesz!Szemet kinyit!
A Nőnek kell alkalmazkodnia a férfihoz! Ez alapszabály,csak a mai elcseszett világunkban fordult visszájára a helyzet.
Ezek csak kifogások a "miért nem"-re.
Ha szereted,méssz vele és kész! Nincs anyucizás!
Igen!!! Nagggyon kegyetlenek voltatok!!! :-P
Ki nem sz...,szóval,kit érdekel,ha megsértődött?! Ha valaki nem bírja a kritikát,ne irogasson ki mindenféle ostobaságot!!!
Különben is: magaslabda volt!!! :-D
Én is indítok egy fórumot:
"Ide mindenki,aki már próbálta felkötni magát a melltartópántjával,mert megbántották a Hoxán!"
Aztán szólok annak az önsajnáló,mindenkibe szerelmes kiscsajnak is,h csatlakozzon! Meg ma amúgy is olyan a kedvem,lehet,toborzok még tagokat! ;-)
Ugyan drága! Szerintem Ő mazochista. Pár, és újra teljesen fitten, fog egy új fórumot indítani, kicsit átfogalmazva, ha van annyi esze egyáltalán, de a lényeg ugyanaz lesz! Max összekombinálja őket.
Pl:Miért csinálja velem a párom, azt, hogy nem edz mint az állat, nem mosakodik, de ugye azért a szagától nem fulladhatok meg?
Azért valljuk be, hogy nagyon kegyetlenek voltunk Lányok! Velem az élen! De egyszerűen már herótom van attól, hogy valaki ezerszer kiírja ugyanazt a témát. Unatkozik?
Én is megsértődnék a helyében... :(
Legalább,vennéd a fáradságot,hogy válaszolj ide!
Arra bezzeg nem voltál rest,hogy a h.lye kérdéseidet kiírd!!
Ööö azt hiszem,köszönöm,bár erről meg kéne kérdeznem a párom! Mégiscsak ő visel el! ;-)
Jó éjszakát!!!
Becarás vagy komolyan! :D :D :D Ki kellene találni, ha nem lennél! :)
Igen, választhat is belőle. :) De a 2. nem jó. Mert azt tudja, érzi. :)
Ma, komolyan elég sok sokk és meglepetés ért. A röhej, hogy nem a való életben, hanem itt.
Aludjatok jól, szép álmokat! :)
Valami ilyenre gondolsz:
"Netezhet,ha már megmosta a fogát!"
"Netezhet,ha nem áltatja magát,h attól jó a pasija,h gyúr,és nem gáz,h büdi!"
"Netezhet minden 12. életévét betöltött természetes személy,akinek az IQ szintje magasabb,mint egy marék lepkének!"
További ajánlott fórumok:
- Miért csinálja ezt a párom?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Megcsalt a párom és nem tudom mit csináljak?
- Mit csináljak szerintetek, ha szinte a falat kaparom kínomban a csokiért?
- Mit csináljak a párom volt feleségével, ha nem hagy minket békén?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?