Miért ciki az önkielégítésről beszélni? (beszélgetős fórum)
A magánügy számomra azt jelenti, hogy aki akar, az beszélhet a saját magán dolgairól nyilvánosság előtt is.
És pláne lehet róla értekezni általánosságokban.
Semmi ciki nincs benne, természetesen lehet beszélni róla.
Egy olyan örömforrás, amely mindig kéznél van.
az, hogy ciki, nem igazán megfelelő szó, hanem inkább mondjuk azt rá, hogy ez egy intim dolog, azaz tabu, amit nem szoktunk a nagy nyilvánosság elé tárni.
de!!! nem hamár beszél róla az emebr, nem mindegy, hol, kivel, ki előtt teszi ezt.
lehet például a pároddal erről beszélni, vagy a barátoddal(haver) akinek épp párkapcsolati problémái vannak, és szóba kerül.
nyilván nagy társaságban, nyilvános helyen jól hallhatóan nem beszél róla az ember.
az önkielégítés nem szégyen, nem kell titkolni, de hirdetni sem.
egy természetes folyamat, ami segít megérteni a testünket, és rezdüléseit. :)
Be kell érni ahhoz hogy nyíltan beszéljen erről a témáról. És a többi sexeshez.
Már nem ciki nekem, legfeljebb nem vallom be hogy művelem vagy nem ha szükségét érzem.
Szerintem nem ciki egyáltalán.
A barátnőimmel megszoktuk beszélni a dolgot.
Ha nincs éppen barátom,akkor naponta csinálom,általában reggel ébredés után.
az a véleményem, h nem ciki beszélni róla. azaz úgy mondanám, h nem mindegy, h kivel, mikor beszélsz róla.
ha van egy partnered, akkor ezzel izgathatod is, ha távol vtok egymástól. egy kis örömszerzésbe senki nem halt bele. :D
ez egy jó dolog
nyilván ilyesmiről nem beszél az ember egy ismerősével vagy csak akkor ha intim dolgokat is megbeszélnek egymással.
de van úgy, h egy haverod elmondja, h régóta nincs barinője, akkor egyértelműen szóbakerül, h végez-e önkielégítést stb....
de mindez attól függ, h mennyire vtok jó barátságban, és mennyire engeditek a másikat a közeletekbe.
és ugye vannak olyanok, akikkel távolságot tartunk, azzal nyilván nem dumizzuk meg. :)
Ez akkor igaz, ha van valakinek párja. Akinek meg nincs, az nem okolhat senkit.
Különben semmi ciki nincs benne. Van aki bevallja, van aki nem, de mindenki csinálja.
Csak azt nem értem, hogy ezen mi megbeszélni való van. Mindenki saját maga tudja, hogy neki mi a kellemes. Ezt nem lehet szavakkal tanítani, max. el lehet mondani, hogy teljesen ártalmatlan, ez miatt senkinek nem kell szorongania, és hogy bűntudata legyen. Ma már olyan világban élünk, amikor a szex nem tabu téma. Elfogadott tény, hogy nem csak fajfenntartás miatt, hanem örömszerzés céljából is szeretkezünk.
:)) Ez magánügy...."Miért, akarsz róla baszélni"??)
-mert én nem... :))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan végzel önkielégítést?
- Mindenki végez önkielégítést a párja mellett is?
- Ciki az önkielégítés?Párkapcsolatban élőknek?Egyedülállóknak?
- Lányok, kisgyerekkorom óta egyféleképpen végzek önkielégítést, ez normális?
- Miért kínos az embereknek érzelmekről beszélni?
- Párkapcsolatban miért és milyen gyakran végez az ember önkielégítést?