Miért aggódtál feleslegesen? (beszélgetés)
És most megint elő fog jönni az üldözési mániád....
Én értem a szavakat amiket leírtál de, ahogy egymás után tetted őket, teljesen értelmetlenek.
Ezt fordítóval írtad?
Ezen ne csodálkozz!
5-6 múltamból keresnek vissza engem. Nincs titkolni valóm, azonban az hízelgő, hogy még mindig emlékszenek rám.
Tudod, ez jó érzés, tehát tudtam valamit mondni a nőknek, amikor arról vitatkoztak, hogy egy női fórumon mit keres egy ffi.
....hát mondtam!:-)))
Nekem senkivel sincs semmi gondom, ha beszélgetni akartok, akkor legyen! De ezt ne úgy műveljétek, mint nagyon sok értelmes ffi-val, egyszerűen fogalmazva elüldöztétek. Szerintem nagyon sokan/sokaknak segített volna. Azonban rajta: fórom 90% arról szól, hogy ffiak mit miért tettek, és a nők mennyire megalázottak, de én kezdetekköl azt mondom, hogy nem kéne meghallgatni egy ffi véleményét?
Én azon aggódtam, hogy mi lesz, ha sclerosis multiplexem van, mert a tünetek alapján gyanús volt, de hiányzott a bizonyosság.
Aztán egy éve kivizsgaltak, és igen, az van.
És nincs semmi, az élet megy tovább.
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Hasznos a járássegítő, kell-e egyáltalán v. felesleges pénzkidobás? (Ha igen, melyik márka és miért?)