Miből lehet észrevenni hogy egy pasi nagy csajozó? (beszélgetés)
Nem tudom, hogy ezt miért arra a hsz-re írtad, fogalmam sincs mi összefüggés van az úszóedző és a jegygyűrű között...
És azt sem tudod, hogy kit milyen szemszögből nézek, hidd el, te is csak a te szemszögedből nézel mindenkit, hiába is szerinted mindenki rosszul látja, amit te nem úgy látsz
:DDDD
Mar lestipistoppolta a masik gyerekem ovonenije, ugyhogy errol lemaradtam...
De szemet pihentetni jo:))))
Az, hogy beiratkozzam valamelyik orajara, viszont kizart mert mikor dolgozik, atmegy hajcsarba...
Amugy Grrrrhm a pasas naaaooon.
A gyerek uszoedzoje kigyurt, tetovalt es piercing van a mellbimbojaban. Szeret mosolyogni. Amugy csendes fiu. Szerinted csajozos?
Ne hari, csak pont ez jutott eszembe:)
Ilyen alapon barkirol barmit. Es a nagy csajozosoknak "tiszta" a profiljuk mindenhol, mert ugye ferjes asszonyok fotoival nem fogjak kitapetazni ugye, rontana az uzletet, hogy ok jo kisfiuk...
Az de jó film :D
A pasi meg? Vagy igen, vagy nem. :D
Na neee, ennyire nincs ráírva senkire!
:)
Tényleg :)
Bocs.
Errol az 1000 eves Kutyam Jerry Lee jut eszembe, mikor a csaja unalmaban, mivel megint nem ert haza a pasi, elment egy kollegaval moziba. Ez kovetoen kapja: legkozelebb ronda pasival menj; rondaval, akinek szar meloja van.
meg egy Beatrice szal is felzendul meg almos elmemben: jojjon hozzam minden ronda lany...
A leírás alapján a Jóbarátok Joey-át képzeltem e rocker kiadásban.
De ezek csak sztereotípiák. Sőt a leírásod alapján mindenképp csak azt kapsz, ráadásul olyan véleményt, amit te sugallsz, hiszen a skatulyák eléggé közhasználatban vannak.
Beszélgess vele, ismerd meg, aztán majd meglátod.
Ahány hímmel találkozol, azokról mindig itt akarsz információt kapni?? Nincs olyan barátnőd, akivel áttudnád ezeket a témákat beszélni?
Dobj fel róla egy fotót, azonnal megmondom milyen fajtából való.
Mondott bármit,amiből azt gondolod,hogy tetszel neki? Mert lehet,hogy a másik csaj jön be nála,csak udvariasságból beszélget és mosolyog! Amúgy,ha bejössz neki,és elkezdődik valami,akkor meg teljesen mindegy,elötte hány nője volt,szerinte az a lényeg,hogy akkor veled legyen!
Amúgy meg később sincs értelme feszegetni az ex-aktákat,mert abból jó még nem sült ki!
További ajánlott fórumok:
- Miből lehet észrevenni hogy a szép szavak mögött van-e tartalom?
- Viber esetén miből lehet észrevenni, ha valaki letilt?
- Lehet, hogy hülye vagyok, de a mai férfiakon sem lehet kiigazodni... mégis miből lehet észrevenni, hogy valóban tetszel neki, vagy több az?
- Ha egy nős férfi szerelmes másba, miből lehet észrevenni?
- Miből lehet észrevenni, hogy a csincsillák párzani készülnek?
- Miből lehet észrevenni, ha egy férfi még nincs túl egy nőn?