Miben más a telefon meg az iPhone? (tudásbázis)
Senki nem ad ajandekba semmit, ugyhogy korlatlan netezest is fizetni kell de vannak dolgok amiket i-phone es i-phone kozott ingyen lehet, pl sms, mms, es ha ebbol sokat kuld amugy is az ember akkor szamit arban a kulonbseg.
Amit nem lehet, pl hoxa-ra kepet menteni, azt nem mert nem kompatibilis de lehet hogy mas telokkal meg igen
Mindegyiken lehet, ha kifizeted. :)
Ezen sincs ingyen :)
Nekem iPhone-om van, de azért nem vagyok hasra esve tőle. :))
Más hasonló tipusú telefon is tudja azt,amit ez. :D
Vannak a hagyományos telefonok, ezekre nem igazán lehet programokat telepíteni, kisebb kijelzőjük van és inkább telefonok, mint számítógépek. Ezek mostmár többnyire az olcsóbb készülékek, egyre kevesebb van belőlük.
Vannak az okostelefonok, amin operációs rendszer van éppúgy, mint számítógépen a windows. Ezek kijelzője kicsit nagyobb, akár 5" is lehet, de leggyakoribbak a 4" körüliek. Oprendszer lehet:
Symbian (legtöbb nokia)
RIM (blackberry)
IOS (iphone)
Windows phone (egy-két nokia, htc, lg, samsung)
többi android
Ezekre lehet programokat (appokat) telepíteni, lehet netezni, csevegni. Olyan, mint egy mini számítógép.
A tabletek ennél is nagyobbak 7" felett van a kijelzője, ezek inkább számítógépek és nem telefonok, de láttam már olyat, aki telefonált vele. Némelyikbe sim kártya is tehető elsősorban internet miatt. Ipad is ilyen.
Netbook, Notebook, PC pedig az igazi számítógép:)
Az iphone egy telefon,ami szinte már egy mini számítógép. Az iPad pedig egy mini számítógép,amivel nem lehet telefonálni.
De nem jobb egyik sem a többi okos telefonnál. Szerintem... :) Max drágább. :)
akkor kb ott tartunk hogy vágjuk zsebre a telefonnal bővített számítógépet?
:-)
További ajánlott fórumok:
- Két telefonom van. Iphone és egy Andoroid. Megtehetem🤷♀️
- Miben jobb az iPhone, mint a többi telefon?
- IPhone 6s telefonon hogyan lehet beállítani a Skype jelzőhangját?
- iPhone 5-ös telefonon hogyan lehet szoftvert frissíteni?
- Az Apple Iphone-on kívül, kinek melyik érintőképernyős telefon vált be? Milyet érdemes venni?
- Miért nem tudok az Iphone 6S telefonommal külföldön SMS-t küldeni?