Mi volt ez a tragédia? (beszélgetés)
a munkahelyemen egyszer valaki beadta jobbító javaslatnak, hogy a termelésben a kijáratokne a folyosóra nyíljanak, ahol is az irodai dolgozók közlekednek, mert sokszor kicsapják, hanem nyíljanak befelé...
Hát, felvilágosították, hogy érdekes lenne onnan 400 embert kimenekíteni befelé nyíló ajtóknál.-)
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ,most olvasom,hogy melyik rémlik....
bocsi, utánanéztem, a chicágói Iroquois színháztűzben nem tudták kinyitni az ajtókat, mert befele nyíltak.
Bécsben 1874-ben a Komische Oper, 1983 Torino, 1994 Kína, ahol a 325-ből 255 gyermek volt az áldozat, illetve volt még egy híresebb chicágói színháztűz is a századforduló tájékán.
de te nem az orosz túszdrámára gondolsz? az nem igazán tűz volt, hanem altatógázos merénylet, de nagyon sokan meghaltak, 2002-ben.
4. Sacarnes 2009-12-05 19:53
a színház nevét sajnos nem tudom, és nem tudom azt se, hogy hol volt. . . bár nem tudom, mibe keveredtél bele Bibie. . .
pl.ebbe, ha te sem tudod, akkor mi honnan tudjuk?
sok ilyen volt
Hogy érted ezt?
Színdarab, vagy megtörtént esemény?
hát szerintem.., ez már egy tragédia..,
még ha.., neve sincs a szinháznak.
bocsi, de nem értelek
Mi volt annak a tragédiának a neve,amely régebben volt egy színházban történt, és a befelé nyíló vészkijáratok miatt bennégett nagyon sok ember?
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- Tényői tragédia
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Családi tragédia
- Nemrégiben súlyos családi tragédia történt, nem tudom feldolgozni... szerintetek menjek pszichológushoz?