Mi volt a legszebb, s mi a legbántóbb mondat, amit mondtak neked? (beszélgetés)
legszebb: te mindenre képes vagy, meg tudod csinálni :)
a negatívumokat inkább elfelejtem
nekem volt egy nagyon gonosz osztalytarsam aki mindig hangoztatta, hogy a parom nalam sokkal szebbet es jobbat is kaphatna..ez bantott a legjobban...
a legszebb mikor a parom azt mondta hogy o ugy szeret ahogy vagyok senki velemenye nem erdekli
Legbántóbb:Anno kisiskolás koromban egyik osztálytársam kijelentése miszerint:Apukád nem szeretett téged,ezért halt meg..
Legszebb:De jó hogy vagy.
azt hiszem így öregen ma már legfontosabb mikor a párod azt mondja..boldog vagyok veled!
Bántó mondat:az sok van mi erre a top listára fel kerülhetne de mi megérinti lelkünket azok szinte mind....
Na ez viszi a primet! Meg gondolni sem tudnek ilyet a gyerekeimrol. Sajnalom :(
Legszebb a ket eves kislanyomtol mikor eloszor mondta, hogy "nagyon szeretlek"
Legbantobb : selejt vagy, mert nincs tejed (szoptatas)
Legcsúnyább: bátyámtól. Nekem most már van családom, tőlem akár fel is dobhatjátok a talpatokat.
Legszebb: barátom kislányától. Oi szejetlek! :$
Legcsúnyább:(Anyámtól kisiskolás koromban) "Neked jobban kell tanulni mint másoknak, mert te nem születtél szépnek!"
Legszebb: A 4 éves fiamtól: "Anya! Te vagy a legszebb a világon!"
+
szintén a fiamtól:"Anya! Te meg én összetartozunk!!!és ez nem vicc!"
Beszédkényszer miatt írni?
Aha..
Az olyan,mint építészetről táncolni,vazze.
Közlési kényszernek hívják amúgy.
Nekem például az van most.
Kényszeresen szeretném közölni,hogy ritka nagy tuskó vagy.
Legszebb mondtat az volt amikor megszületett a lányom:egészséges,megvan mindene! :)
Legbántóbb:Az exemmel jobb volt a legjobb az ágyban..../majd kijavította magát,hogy azóta viszont te../
Ennél jobban még sosem bántottak meg!
Volt.
Mondjuk az, hogy nem a szavak a fontosak.
"Bolondnak hívj, ha annak hiszel
Megszoktam már, ne félj
Szavakkal rég nem bánthatsz te sem
Semmi sem új itt, ne félj"
A legszebb mondatban talán mindenkinek a "szerelek" van, a legbántóbban pedig egy kritika vagy korlátozás.
Az én legszebb mondatom, talán ez "Anya, téged szeretlek a legszebben a világon"
Legbántóbb direkt nem jut az eszembe. Már értheted: .. szavakkal rég....