Mi van olyan esetben ha az anya kórházba kerül, és az 5 évesre nincs ki vigyázzon? Valamelyik osztályon el lehet helyezni? (tudásbázis)
Szerintem is írd meg merre laksz..hátha valamelyikőnk tudna segíteni.
Az sem ártana, ha előtte néhány napig ismerkedne a gyerek, azokkal, akiknél ott fog lenni. Valaki biztosan lesz, szerintem átmeneti gondozásba semmiképp ne add őket..borzasztó lehet.
Ismerős, rokon esetleg? Akár naponta váltva. Nappal gondolom úgyis ovi, reggel bevihetik, délután elhozhatják. Még mindig jobb, mint a gondozói hálózat. Óvónők esetleg? Dadusok? BÁRKI, aki ismeri a gyereket? Gyerekorvos, szomszéd? Barátnő, ismerős, másik gyerekes, oviba szülőtárs, játszótéri ismerős Anyuka?
Én tuti még a föld alól is kerítenék embert, de gondozásba még öt napig se adnám.
Jobbulást.
Remélem, könnyen megoldódnak a problémáid!
Jó egészséget kívánok Nektek!
Gyermekeke átmeneti otthonába kerül a kicsi, ahol átmeneti gondozást, teljes körű ellátást biztosít azoknak a gyermekeknek, akik átmenetileg szülői gondoskodás, illetve megfelelő szülői felügyelet nélkül maradnak.
Ezeket a megyék és a főváros tartja fent leginkább, de van ahol a helyi önkormányzatnak is van.
A gyerek kórházi osztályos elhelyezésre hivatalos mód nincs.
Fú, én is mindig ettől félek.:)
Nincs esetleg oviban egy nagyon jó barátja, akiknek a szülei vállalnák?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Gyerekosztályon dolgoznék kórházban, mert undorító a bánásmód a gyerekekkel, milyen iskola kell hozzá?
- K&H gyógyvarázs mesedoktor program - Volt már közületek valaki mesedoktor valamelyik kórházban? Mik a tapasztalataitok?
- Hogyan (milyen telefonszámon illetve osztályon...esetleg személyesen) kell jelentkezni a Heim Pál kórházba csípőszűrésre?
- Dr. Fábián István szülész nőgyógyászról vélemények? Rendel esetleg valamelyik kórházban a Mátyásföldi klinikán kívül?