Mi van ha egy autó megbukik az eredetiségvizsgán? (tudásbázis)
Mindegy, remélem nem lesz baja belőle, komolyan megsajnáltam, tényleg nem hazudik, láttam rajta hogy halálra döbbent..
Csak az a gáz, hpgy nemtudom, hogy mi lesz evvel, mert akkor valahogy átment az eredetvizsgán, és azóta eltelt 3 év..
3 évre visszamenőleg mit akarhat bizonyítani...
Ez homályos kicsit
Nekem azt mondta, hogy valószínüleg itt lehetett a gebasz, hogy "ajándék" volt az átírás és az eredetvizsga 3 évvel ezelőtt a kereskedésnél..
Nekem is inkább ez a gyanús, ezért tudjuk hogy a kereskedőknek vannak kapcsolataik, haver ez haver az, ad zsebbe....
akkor a kereskedésnek lesz max gondja, ha a vizsgaközpont jelenti szerintem, de a hölgynek nem...
de igazából, ha körözés alatt nem áll...akkor nem értem anno a kereskedés miért nem intézte el legálisan egy eredetiség vizsgaközpontban úgy, hogy visszairatta a motorkódot legálisan!
Vettem egy kisautót egy kedves hölgytől!
Ma vittem eredetiségvizsgára, ahol megállapították, hogy a motorkód hibás, mert ki van köszörülve a számsor egy része(pl ha a motorkód EBD 2345 ebben az esetben csak az EBD volt olvasható)
Természetesen visszavittem, a hölgy teljesen maga alatt volt, valószínüleg őt is átvágták, mert a kereskedés ahonnan 3 éve vette, a vásárlásnál "ajándékba" adta az átíratást és az eredetiségvizsgát!
Nagyon kikészült, én a pébzem visszakaptam..
A kérdésem a következő: a hölgynek szerintetek lehet valami problémája ebből?
További ajánlott fórumok:
- Mivel büntetnéd gyermeked ha megbukik?
- Póthaj eredetiség vizsgálata
- Hol lehet Magyarországon megállapitatni egy óra eredetiségét?
- Gépjármű eredetiségvizsgálat
- Hogy kell a számítógépen eredetiség törést csinálni?Mit lehet vele megoldani?
- Hol lehet ellenőrizni a Chanel táskák eredetiségét, a belsejükben lévő szám alapján?