Mi történik, ha az apa fogantatás előtt 2 nappal kipróbálja az extasyt, speedet, marihuánát? (tudásbázis)
"Hány masszív alkoholistának szülnek gyereket saját bevallásuk szerint normális nők?
Az nem baj? Annak bezzeg senki nem mondja, hogy ilyennek nem szülnék. " - de, ez is ugyanúgy gáz. Egy normális nő egy alkoholistának FŐLEG nem szül gyereket.
Azért kíváncsi lennék, hogy az itt tiltakozók közül hányan ittak már életükben egyszer alkoholt, hányan cigiztek már legalább egyszer életükben, hányan szívtak el egy füvescigit vagy szedtek be valami kábítószernek mnősített valamit vagy esetleg hányan kapkodnak antideprenszáns, mert ugye ez is egy drog, és hányan szednek nyugtatót, mert ugye ez is kábít és még sorolhatnám. Én csak reménykedek benne, hogy ezek közül egy sem vállalt gyereket és minimum elköttette magát vagy cölibátust fogadott.
Ja, és még toleráns sem vagyok:D
Mindig az elsôvel kezdôdik minden;
legyen az alkohol, nikotin, drog.
Ja, ne essünk már túlzásokba!
Egyszer kipróbálta! És akkor mi van?
Én mondjuk sosem még, de nem ettől drogos az ember.
Hány masszív alkoholistának szülnek gyereket saját bevallásuk szerint normális nők?
Az nem baj? Annak bezzeg senki nem mondja, hogy ilyennek nem szülnék.
Tehát, egyszer kipróbálta, reméljük nem lesz semmi baja a babának, bár szerintem nem, és lehet soha többet eszébe sem jut, hogy újra megtegye.
A groggal kapcsolatban semmit nem tudok mondani.
Folsav: én csak a terhesség alatt szedtem. A 10. héten mentem dokihoz és ő írta fel. Akkor még nem volt "divat" már akkor szedni, amikor gondolunk a babavállalásra.
Szerintem a lényeg, hogy majd szedd, ha az orvos felírja.
Ahhoz képest, hogy nem drogos, elég jól bírta.
Neki márt biztosan agykárosodása van, ilyet csinál.
Ezt mind egyszerre "probalta"? Jol belehuzott, bakker... Amugy megkerdeznem a dokimat, de valszeg ahany orvos annyifelet fog mondani. Az ember lanya amugy is vegig parazza a terhesseget, akarhanyadik baba, plane igy. Gondolom, akkor folsavat sem szedtel, meg semmit...
Drukkolok, hgy mnden rendben legyen.
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy 6 hét az "érési" folyamata egy sejtnek...
Milyen társaság az, ahol ilyesmik vannak??
"érdemes?"... nem is tudom :(
Nem vagyok nagy tudor a témában, de az az ember, aki soha nem használt ilyesmit, egy este képes mindhármat bevenni?
Mindenképpen orvoshoz mennék.
hááát, a spermiumoknak nem tesz jót, én is paráznék...
menj el genetikai tanácsadóba
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Anyának lenni, avagy Nadin fogantatásától napjainkig
- HARC a fogantatásért, győzni fogunk!