Mi történhetett a gépemmel? Ma reggel óta nem tudom elérni a Start menüt, a tálcán levő hangerő-szabályozó és más ikonok sem reagálnak. (tudásbázis)
Csodák nincsenek, legalábbis a számítógéppel. Csak lüke programozók, karöltve béna hardware-s kollégákkal. :D
Szegény felhasználó meg csak csavargatja a fejét. :)
nalam a macska a wifit kapcsolta ki, nem lehet, hogy valami haziszellemke "beallitott"
vmit?
Nálam a frissítések a megkérdezésem nélkül, automatikusan letöltődnek, akár akarom, akár nem.
Inkább egy új letöltött frissítésre tippeltem, de szerencsémre magától megoldódott a probléma.
Köszönöm a jó tanácsokat. Jó hosszan nyomtam a kikapcsoló gombot, kikapcsolt a gép. Kihúztam a hálózatból mindent, majd picit vártam. Bekapcsoltam, és csoda történt, mert a gépem ismét rendesen működik. Köszönöm a segítséget.
Boldog új évet kívánok.
Win 10 van a gépemen, de ezidáig ilyen problémám nem volt.
Ma reggel észleltem, hogy nem tudom kikapcsolni a gépet, mert nem kínálja fel opcióként, hogy mit szeretnék, leállítani, alvó állapotba tenni, vagy újra indítani.
A kikapcsoló gombra kattintva alvó állapotba tette a gépem.
Ki tud segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Miért történhetett így?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?