Mi szerethető van a jógában? Lassú, kényelmetlen, és... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Dehogynem. De nem egy-két óra után jelentkezik. És nem OKJ-s tanfolyamot végzett oktatóktól tanulod. Az én tanárom 6 évig tanult, mire engedélyt kapott saját órákra. De ha nem szereted, ne csináld. Én is csak hetente kb. egyszer jógázom, egyéb napokon inkább teniszezem, a nagy szerelmem a zumba és a spinning.
Azt csináld, amit örömmel csinálsz, én pl. talán a gyerekeim életéért hajlandó lennék futni, egyébkén utálom. TV nézés közben pl. vagy Pilatesezem, Callaneticsezem, vagy csak a lépcsőzöm, ritka az, hogy a kanapén fetrengek.
Nem tudom 🙂 Amilyen gyakorlatokat mutatnak, azokhoz átlagember nem elég hajlékony. Lehet, hogy idővel azzá válik, de a bemutatás nem hozza meg a vállalkozó kedvet.
Mióta kopás van a csípőmben, létrára nem tudok fellépni. De, majd spárgázok, meg törökülés, hasonlók.
Mert nincs akkora energia, és kalóriaégetés...én nem is sorolnám a mozgások közé, vagy ami legalábbis az én definícióimban a testmozgást jelenti.
:D
Negyedjére futottam neki, de tényleg nem az én világom, azt hiszem ezt kijelenthetem.
:(
Én Pilatesezem,az kissé hasonlít a jógához.
Nekem ez egy rituálé,lelkileg is feltölt.
Van,akinek csak az ugrálós,pörgős dolgok jönnek be-én pont attól mennék a falnak.
További ajánlott fórumok:
- Vissza szerethet-e az ember felesége a férjébe?
- Te szerethetőnek tartod magad?
- Ismerősöm ma azzal jött, hogy kényelmetlen a fotómról beszélnie. Ez mit jelent?
- Hogyan szerethetnék bele újra a páromba?
- Hogy szerethet bele egy gyönyörű nő egy ilyen férfibe?
- Ti nem érzitek kényelmetlennek, mikor a másik szemébe néztek beszélgetés közbe?