Hogyan szerethetnék bele újra a páromba? (beszélgetős fórum)
Ez is nagyon hasznos egy cikk:
Azt hiszem idővel majd világos lesz a megoldás. Folyamatosan változunk, érettebbek leszünk, megváltozik az értékrendünk, hozállássunk, gondolkodásmódunk világról alkotott képünk minden. És akkor dől majd el kettőtök sora. Most még nincs meg a szükséges érettség, tapasztalat. De akkor már majd kiforrottabb lesz minden, tisztábban látsz. Legalábbis én ebben reménykedem, bizonyos fokig éretlennek érzem magam ezekhez a dolgokhoz. A kapcsolatom is talán ezért ment tönkre. Vagy lehet, hogy itt volt az ideje. Van egy jó idézet:
"Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje."
Kapcsolatok születnek és meghalnak. Ez az élet rendje.
:D Hát ez az! Erről beszélek! 1,5 éve vagytok együtt és lapos a kapcsolat!!! De tudom ezt belűről nehéz átlátni :)
Egyébként sok olyan ismerősöm van akiknek volt 16-22 éves koruk közt 1-4 éves kapcsolatuk és most mással élnek. Van aki 10-30 év múlva él mással. A miértre meg csak 1 válasz van! Az amit te is írogatsz csak nem mersz szembe nézni vele :) Ellaposult, nem ég a tűz.
Na azt hiszem ennyi, a kettőtök kapcsolatát már úgy kiveséztem, hogy csak na :D Sok sikert!
Vigyázz vele mit kívánsz! Részemről még mindig áll, hogy nem most kéne a kapcsolatotokat erőltetni! Lehet 5 év múlva mikor újra találkoztok más lenne, de esetlegesen addigra kaphatok egymástól olyan sebeket (lásd az általad említett veszekedések), amik egész életetekre megmérgezik majd a kapcsolatotokat.
Szóval döntsd el mit akarsz. Senki sem tudja garantálni, hogy jól döntesz-e. Ilyen az élet.
bubuska, tudod mi jutott eszembe?!?
Párod nem érdekelt a szakítás terén! Egy 17 éves fiú 19 éves nővel fut! Te tisztában vagy vele, hogy ez mennyire imponálhat neki?!? A dolgok ezen oldalán elgondolkodtál már?
:D Nos, akkor ne találkozzatok sűrűn :D
Egyébként ha nélküle el tudod képzelni a szakítást, akkor tényleg kéne pár év szünet :)
Attól, hogy nem jártok még találkozhattok! Sőt, könnyebb is új kapcsolatba kezdened :) Hiszen nem fogsz állandóan az előző miatt keseregni, mert tudod x nap múlva beszéltek.
Persze a túlzásba vitt utóbarátkozás árt egy új kapcsolatnak ;) De ha az új barát nem tud lebeszélni a régiről, akkor ejtsd :D
bubuska19, 1 hónap semmit se old meg. Nem idő. 1-1,5 év! Az alatt "bohóckodás" a dolog.
19 évesen nagy időnek tűnik 1 egész hónap :) De pár év múlva már röhögni fogsz te is az ilyen ötleteken. :)
Skar-nak igaza van :D
Tényleg nem merül fel az igazival való kapcsolatban a "nagy" kérdés :D
Nem hát. :)
Jókat mosolyogtam mindig azokon a kérdéseken, hogy"Honnan tudom, hogy ő a igazi?" - hát persze, hogy onnan, hogy ez a kérdés fel sem merül. Hasonlóan, ha egyszer már szerettem valakit, és most mégsem érzek iránta semmit, nem szerethetek bele újra, hacsak nem történik valami világrengető, amiben legalább egyikünk újjászületik. Az eszemmel rögtön tudtam, hogy nem fogom többé szeretni, és tényleg nem.
Nagyon rossz így, de vagy elviselem vagy arra van az ajtó. Igy kerek perec kimondta. Elöször sőt már sokszor az utóbbit választottam. Akkor visszakönyörögte magát, és volt amikor én nem bírtam tovább. Ez amolyan se vele se nélküle kapcsolat.
Arra is gondoltam talán nálam eleve ilyen a szerelem. Vagy a másik verzió, hogy ez tényleg nem szerelem. Csak próbálom elhihetetni magammal, mert fájna az egyedüllét és kell valaki nekem is. A mai felhozatalt és a magas igényeket figyelembe véve nagyon nehezen találok megfelelő ember+ még vidéken is lakom szóval majdnem reménytelen..
Persze nem csak ezért maradtam. Nekem Ő a biztos pont az életemben, aki mindenben megfelel(kivéve hogy keveset ér rá dehát dolgozni muszáj..) és mikor kidobtam állandóan rá gondoltam, mindenkiben őt kerestem, szörnyen hiányzott.
Mindig akkor jövök rá mennyit jelentett mikor már nincs velem. Ha igen akkor meg kikészítem., msnen szoktunk nagyon sokat veszekedni. Személyesen valahogy jobb. De msn nélkül meg végképp megkopnának az érzéseim és a végén már olyan mint egy idegen. Nem tudom miért érzem ezt, de nagyon idegesitő hogy azt sem tudom mi is ez pontosan!
Sziasztok!
Elég érdekes a "tény állás" :D A fiú 17 a lány 19 éves. Még fel se nőttek! Amíg nem alakul ki az ember "felnőttes" oldala addig én azt mondom, hogy szinte kizárt az örök szerelem lehetősége.
bubuska19, ne aggódj! Lehet most kell nektek egy kis szünet. 1 év vagy 2, de akár lehet 5 év is és még utána sem vagytok lekésve semmiről se. :)
Majdnem olyan helyzetben voltam, mint most te. 9 év telt el az életemből úgy, hogy nem bírtam elengedni. Miért nem bírtam elengedni?!? Na ez a legviccesebb :D Pont ugyan azon okokért amiket te is felsorolsz (ráadásra nálunk a fiú 1 évvel idősebb volt!)
Indokok:
- életem szerelme,
- még senkivel sem sikerült ennyire őszintén együtt lenni,
- az elején akkora fellángolás volt, hogy körülöttünk mindenki benne éget,
és hasonló dolgok :) Mindet nagyon jól ismerem. Ahányszor összevesztünk irtózatos volt! Mintha egy darabot téptek volna ki a szívemből!
De a tanácsom: HAGYD OTT!!!
Nagyon nehéz lesz! A szívedet sokáig csak a mellkasod fogja a helyén tartani, de véleményem szerint ezt kell tenned. Saját magadért és érte is.
Párodnak gondolom rajtad kívül nem volt "igazi" barátnője, hiszen most 17, mikor megismerkedtetek 16 volt. 15 évesen az ember nem képes "felnőtt" (itt nem a szexre gondolok, bár az is szerepet játszik) kapcsolatot kialakítani. Meg kell adnod neki is és magadnak is az esélyt, hogy megerősödjetek, a személyiségetek kiforrjon.
És most ismétlem önmagam :) NE AGGÓDJ!! Ha egymásnak vagytok teremtve úgyse fogtok mással összeházasodni, de figyelmeztetlek, ne lepődj meg, ha 2 év múlva rájössz: nem ő volt az igazi.
Én rájöttem :) Most már pontosan tudom, hogy milyen egy igaz szerelmen alapuló kapcsolat. :)
Neked is azt kívánom, hogy ismerd meg, mikor eljön az ideje :) Az is lehet, hogy azzal az emberrel/ fiúval lesz akit most "istenítesz", ki tudja? ;) Csak adj időt magatoknak, hogy megerősödjetek, felnőjetek.
Ennyi. :)
Na de ha ennek ellenére mégis mentegetni akarsz, akkor a javaslatom a következő:
- 2 hetenként közös kirándulás, kettesben vagy olyanokkal akik nem "áldott" jó barátok. így szerezhettek közös, csak kettőtöknek "meglévő" emlékeket.
- mond ki, hogy szereted. Ne naponta 1x, de ne is ess a ló túl oldalára, hogy egész nap ezt szajkózd :D Mond neki miközben egy jó kis filmet néztek, vagy éppen csak bekaptok valami kaját.
- mesélj neki a nélküle töltött időről, hogy ismerje életed és részese lehessen.
- apró figyelmességek!
Aztán több hirtelen nem jut eszembe :D
DE a LEGFONTOSABB még igen:
Az összes dolgot neki is produkálnia kell irányodba!
Ha az általam felsoroltak közül valamelyik terhes lenne, akkor azt mondom nem igaz szerelem :) Sajnos a legtöbb ember ilyenben él, mert lusta vagy fél megkeresni a valódit.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Szeretnék újra beleszeretni a páromba
- Szerethet - e valaki úgy hogy belebetegszik?
- Lehetnék újra szerelmes a páromba, akivel 20 éve együtt vagyok?
- Hogy szerethet bele egy gyönyörű nő egy ilyen férfibe?
- Szerethet újra úgy igazán?