Mi számít "pozitív" ovu tesztnek? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat! :)
Rossmanos tesztet próbáltam és a két csík ugyan olyan színű! :)
Az igazság az, hogy ajándékba kaptuk és tegnap este ellőttem egyet kíváncsiságból és nagyon meglepődtem!
(nagyon rendszertelen a havim)
Nekem a Rossmannos folyton pozitív volt, akármikor is csináltam:-) Ráadásul mindkét csík nagyon halványan (de egyformán) jött ki rajta. Több másikkal is így jártam sajna, hogy mindig pozitívat mutatott.
Nekem ami bevált, az a One Step teszt (ezt lehet olcsón a neten is beszerezni), illetve a Suresign nevű, ezek mindig megbízhatóan működtek.
Elvileg az, ha olyan erős a tesztcsík, mint a kontrollcsík, vagy még erősebb. Ha halványabb, akkor nem igazi pozitv a teszt.
Azért azt is hozzáteszem, hogy tesztje válogatja. Ugyanazon a napon, ugyanabból a mintából nekem a Rossmannban kapható saját márkás teszt pozitív volt, egy Internetről rendelt olcsóbb tesztcsík pedig csal halvány. Mint utóbb kiderült, a Rossmannosnak volt "igaza":) Én amúgy is csak ajánlani tudom a saját márkás mindenféle tesztjeiket, jobbak sok drága flancosnál.
További ajánlott fórumok:
- A terhességi tesztnek már kellene mutatnia "valamit"?
- A Bajcsy kórházban végzett kombinált tesztnek mennyi idő alatt derül ki az eredménye?
- Mennyire lehet hinni a pozitív tesztnek?
- Hihetek a tesztnek?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?