Mennyire lehet hinni a pozitív tesztnek? (tudásbázis)
6 hetes terhes vagyok. :-) Minden rendben a picivel. :-)
En bajlodok egy kicsit. Munkahelyemen gyorsan elfaradok, tegnap pl. haza kellett jonnom, olyan rosszul voltam. Folyamatos hanyinger, tegnap este hanyas... Nem vagyok jol, de tudom, megeri ez a kis szenvedes. :-)
A menzeszem 3 honapja kesik, viszont nekem nagyon rendszertelen, ritka, hogy megjojjon normalisan. Mar voltam ezzel orvosnal, aki szerint a petefeszkem nem jol mukodik, es akkor kozolte, hogy nem lehet gyerekem valoszinuleg.
3 napja folyamatosan hanyok, majdnem minden kijon belolem, a szagokra erzekeny vagyok, es van, amit eddig imadtam, most meg ranezni sem birok... Apro jelek voltak, de mivel tudtam, hogy "nem stimmel velem valami", nem lehet baba. Ma is arra keltem, hogy rohannom kell a mosdoba, es utana ugy dontottem, anyukamat elkuldom tesztert, es ha nem pozitiv, megyek a haziorvoshoz.
Megcsinaltam a tesztet (Gabriel), igaz, nem elso vizeletbol, es egybol kimutatta mindket csikot, pozitiv lett.
Szerintetek mennyire vehetem biztosnak? Szeretnem...
Holnap megyek orvoshoz, o tudom, hogy biztosabbat tud mondani, de olyan jo leirni. :-)
További ajánlott fórumok:
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Csak pozitív gondolatú szó lehet a következő, az utolsó két betűvel
- A pozitív gondolkodást lehet tanulni? Hogyan kell pozitívan gondolkodni?
- Nagyon halvany pozitiv tesztek!! Lehet hinni nekik?