A terhességi tesztnek már kellene mutatnia "valamit"? (tudásbázis kérdés)
Vettem tesztet, de "szerinte" minden OK.
Hála az égnek!
DE! akkor is az agyamra megy ez a hízás..
Szerintem meg dől hátra, és nyugodj meg!
Nem kell, hogy a sok "rémtörténet" elbizonytalanítson.
Ez a gyógyszer azért van, hogy segítseni!
Mikor "kell" pisilni?
Reggel v. bármikor lehet?
Gondoltam veszek most egy tetszet a gyógyszertárban, aztán legyen aminek lennie kell:S
Nem tudom, én úgy tudom, hogy lehet terhesség alatt is mensizni, de ennek a mensinek, semmi köze a normális menstruációhoz.
Ez igaz?
25-26 napos:)
A vicces az, hogy már ma is vannak mensi előtti tüneteim.
Fájnak a petefészkeim, a derekam majd' leszakad, de már ebben sem bízom, mert okos nagynéném megnyugtatott, hogy ezek a terhesség tünetei is lehetnek, főleg, hogy hányingerem is volt tegnap.
Utóbbi tuti idegi eredetű:)
Szia!
Nem akarlak ijesztgetni, de nekem mindkét terhességem eseményutáni tablettá"tól" lett. Egyszer még lehet véletlen, kétszer már nem :) Szóval szerintem vegyél tesztet és kiderül. Ha van baba,azt tutira kimutatja már.
Üdv: Kriszti
Szertnék az lenni, mert már az őrület szélén állok.
Én a mensi után, 100%-ig megkönnyebbültem, biztos voltam abban, hogy nincs baba a dologban.
Erre föl, a kedves ismerőseim, "megnyugtattak", hogy az esemény utáni tabletta szinte semmit nem ér, mert x meg y, meg még z, és zs is, terhes maradt utána/mellette..
Na, kössssssz..!
Január 31-én menstruáltam, majd február 12-én, "hiba" csúszott a dologba, 14-én írt az orvosom sűrgősségi fog. gátlót. Még abban a hónapban 26-án megjött.
Ennek ellenére mégsem vagyok nyugodt. Bődületesen megnőtt az étvágyan, és hízok is.
Ha most vennék tesztet, már kimutatna valamit, vagy csak a mostani mensi után? (feltéve, ha megjönne)