Mi lehet az oka, hogy anyu rendszeresen kérdezi meddig laksz itthon még? (beszélgetés)
Senkinek nem sántított az idézet?
Pedig csonka!
Helyesen:
Ember vigyázz, figyeld meg jól világod:
ez volt a múlt, emez a vad jelen, -
hordozd szivedben. Éld e rossz világot
és mindig tudd, hogy mit kell tenned érte,
hogy más legyen.
Boldog család!
És azért mert köztetek a szeretet a mérce, nem pedig a JOG. A szeretet minden törvényt felül ír. Így ha van is probléma, vagy sértődés, megtudtok bocsátani.
De sajnos ezt elég sokan mellőzik. Nem divat, nem menő, vagy ciki érzelmekről beszélni, pedig az E-t nagyon nagy mértekbe befolyásolja. Se nem rossz se nem jó, "csak van" ami jelzi a viszonyodat valamihez (pl. családhoz)
DE tanulható, befolyásolható erős kontrollal.
Arról nem is beszélve, meg teszek -e mindent azért, hogy szebb legyen a világ.
Radnóti Miklós
Ember, vigyázz,
figyeld meg jól világod.
Ez volt a múlt,
Emez a vad jelen
És mindig tudd,
Hogy mit kell tenned érte
Hogy más legyen.
"Mi lehet az oka, hogy anyu rendszeresen kérdezi meddig laksz itthon még?"
Passz...
Ehhez a kérdéshez nem elég a master diploma... :D
Akkor én rosszul működöm. Nekem egy értelmi sérült 13 évesem van. Természetesen nem fogom a 18. születésnapján kidobni, de próbálom úgy nevelni, fejleszteni, hogy igenis önálló életet élhessen, ellása magát, akár majd a szomszéd utcában. Az Ő érdeke is. Sajnos egyszer mi, a szülei is meghalunk.
Az én szememben Ők nem egy sajnálni való betegek....
Ha az embernek van egy gyereke,aki ápolásra szorul,abba nem LEHET belefáradni!Egy pasi szekálásába lehet..De egy beteg gyerek gondozásába nem.
"Amikor az ember gyereket vállal,akkor azt vállalja,hogy egy életen át,a testén kívül dobogjon a szíve".
Ebbe nem lehet belefáradni...Napról,napra,örülni kell annak,hogy él!
Az én fiam autista..Bár békés természet,ne tud meg,milyen az,mikor hisztizik,örjöng..Na és???Vállalom 1000évig,csak éljen,mert amikor átkarol,és ad egy puszit,akkor eufóriát érzek!!!!!!
Köszönöm, Te is aranyos vagy.
Ildikónak egy NAGY sanszot!
Sziasztok! Szomorúan olvasom, hogy a mozgássérült, józan életű Ildikó és Édesanyja nem jönnek ki egymással. Ilyet egy Anya nem mondhat a Lányának, hogy "Meddig laksz itthon még?", akkor sem, ha már belefáradt és szeretné a saját életét élni vagy van valakije, vagy épp másik, ép és egészséges Lánya javára szeretne dönteni.
Ha Ildikó kifizeti a rezsi részét, és részben el tudja látni magát, milyen jogon viselkedik így Ildikóval?
Egy jó közösség vagy férfi sokat segítene, ez sem könnyű, de mindent lehet és nem kell feladni!
Hajrá, Ildikó, megy a drukk!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos kislányom kb. egy hete rendszeresen felébred éjszaka. Próbáltuk etetni, de nem éhes. Mi lehet a probléma?
- Ha egy férfi rendszeresen bevisz a munkahelyére egy nőt, akkor lehet köztük valami?
- Mit lehet tenni egy tanárral, ha rendszeresen megalázza a gyerekeket?
- Ha szeletelve veszek felvágottat, rendszeresen belevágják a végét. Van erre valami szabály, hogy hány deka alatt nem lehet beletenni?
- Mindig rendszeres a mensim, most is megjött időben, de nagyon kevés. Lehet baba?
- Mi lehet az oka, hogy anyu rendszeresen kérdezi, meddig laksz itthon még?