Mindig rendszeres a mensim, most is megjött időben, de nagyon kevés. Lehet baba? (tudásbázis)
1 nap....nem volta epp annyira gyenge...*tahat hogy csak par cseppes* de a szokotthoz keves volt...lehet teszteles lesz..mert en kezdek ideges lenni..habar semmi + tunetet nem erzek....
de melyik teszt jo..a csepegtetos, belelogatos??
De jó Neked! Gratulálok! :)
Nekem az a problémám, hogy semmi tünetem sincs, hogy baba lenne, a gyenge mensimen kívül. :(
Nekem rendszertelen a mesim, de 2006. júniusban pontosan 28 napra megjött. De kevés, sőt éjszaka szinte nem is volt.
Miután elmúlt nagyon-nagyon feszültek a melleim. Vártam-vártam, mivel az első babánk nehezen jött össze. Végül a férjem 33. születésnapján megcsináltam a tesztet. Azonnal jelzett.
Elmentem a dokimhoz - 8 hetes terhes voltam -- már 22 hónapos a Gyönyörűségem!!!
Sziasztok!
Úgy látom én is beálhatok közzétek!
Napra pontosan jött meg, de csk 1,5 napig tartott, és nagyon gyenge volt. Nagyon szeretnék már kisbabát, de tesztet nem merek csinálni, mert most még a bizonytalanság is jobb, mint a biztos -.
Hmmm... most mit mondjak?:-/
Jobb mint a bizonytalanság. Legalább megnyugodtál:-)
Hűha!:-)))
Érdemes lenne venni egy tesztet, hátha!:-)
Miért vagy ideges?
Nekem nincs még babám, és későbbre is tervezzük, és szerencsére nem kellett még így "csalódnom", ahogy Neked, de szerintem a teszt azonnal választ ad. Ha pozitív, örülünk nagyon, de ha esetleg negatív, akkor egyből megtudod, és nem reménykedsz napokig még.
Én drukkolok, h azt lásd rajta, amit szeretnél!!!
Szia!
Látom van már gyermeked:-) A terhesség más tüneteit nem érzed magadon? Mert más is lehet a háttérben.
mostanában mindig rendszeresen megjött a mensim és 7-10 napig tartott, de most igaz hgoy megjött időre de nem igen van, nagyon kevés.
tesztelni nem merek hátha megint csalódok,
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Ha már megjött a mensim, hogy érjem el, hogy hamarabb abbamaradjon?
- Most hagytam abba a gyógyszert és először egész rendes időben megjött de most 1, 5 hét után megint. Ez normális?
- Mikogal kúpot kell használjak, még 1 van, de ma megjött a mensim. Attól még felhasználhatom a kúpot vagy a mensi miatt inkább ne?Mit tegyek?
- Hogy lehet visszaállítani a számítógép rendszerét időbenileg?