Mi lehet a mosógép baja, ha nem lehet a dobot elfordítani ezáltal a ruhákat se tudom kiszedni? (tudásbázis)
rolad is tegyunk emlitest...ha neked csak tiz percre ugy kellene elned,mint a foruminditonak,sztem sirva kaparnad a falat... A tiz percre vonatkozoan be akartam neked ide szoni az eletkeptelen kifejezest,ha mar igy szobahoztad,de inkabb nem
teszem.ritkan talalkozom primitiv emberekkel,de te az vagy...
Azt azért már én is szeretném tudni : nyitva van az ajtaja, hogy a pékbe tudott forogni és kimosni??
Felültöltős a mi gépünk is..
Ha valahogy a dob mellé került egy zokbi / tanga, akkor a mosásnál a súrlódás miatt büdi kéne hogy legyen.
Bármennyire " hülye " kérdés, próbálok képbe lenni.
Kedves Ildikó29, kevés ennél butább kérdést olvastam (vagy csak ide járok ritkán?). Hogy lehet ilyet kérdezni? A holnapi időjárást nagyobb biztonsággal meg tudná neked mondani bárki, mint azt, hogy ami a búbánat baja lehet a nyomorult mosógépnek. Erre te felteszed az i-re a pontot: mennyibe fog kerülni? Anyukám, hívd már fel a szerelőt és tőle kérdezd meg, ne az interneten, molyoljál, hanem a szakemberrel beszéld meg (max. közelítő árat tud csak a telefonba mondani, lévén nincs röntgenszeme és még nem látta) és úgyis csak a végén mondja meg. 20 ezrest készíts úgy, hogy 3 ötezres és a vége 3 ezres meg 4 ötszázas, ebből a kombinációból borravalóstul ki lehet fizetni. ja, mellesleg amig itt molyoltad a válaszokat, foghattál volna egy hosszabb darab drótot és azt hurokba hajlítva meg is lehet húzni a beakadt ajtót. Csak meg kellett volna próbálni.
Ha a válaszom zordnak tűnik, az azért van, mert ha a nickneved mellett az életkorod a 29, akkor azért nem kéne kétségbeesni attól, hogy elromlott a mosógép. Ennél azért nagyobb kaliberű problémák is léteznek...
Már én is jártam így! Szerelőt kell hívni mindenféle kép,kinyílhatott a forgódob ajtaja,azért nem fordul.
6-7ezer forint volt a szerelés.
További ajánlott fórumok:
- Rágógumit mivel lehet kiszedni a ruhából?
- Wordben hogyan tudnám a szavakat elfordítani, "fejtetőre állítani"?
- Egy fejtetőre állított pdf dok-ot hogyan lehet 180 fokkal úgy elfordítani, hogy a legközelebbi megnyitáskor a helyére fordítva nyíljon meg?
- Mosógép dobja mellé esett tárgyakat, hogyan lehet kiszedni?
- Bosch WMV 4250 előltöltős mosógép szűrőjét hogyan tudom kiszedni?
- Wordbe hogy lehet az álló lapot elfordítani úgy, hogy fekvő legyen?