Wordben hogyan tudnám a szavakat elfordítani, "fejtetőre állítani"? (tudásbázis)
sajnos word cellában az írásirány csak háromféle lehet, normál, jobbról meg balról olvasható. fejreállított nincs. képeket viszont lehet tetszőlegesen elforgatni. a wordart termékeit pedig képként kezeli a word.
Windows7 és Office 2007 alatt én inkább a következőt csinálnám:
beírom a szöveget, képmetszővel kivágom, elmentem fájlba, azt beszúrom a dokumentumba, így lesz egy képem, amit már forgathatok (kép-tulajdonságok-méret-elforgatás:180)
a képmetsző a kellékek közt található
Készítsél World-ben táblázatot és a rublikában tudod a szövegirányt változtatni.
Ha már beírtad a szöveget, kijelölöd a rublikát,
Formátum - szövegirány - ott tudod fejre állítani az írást, aztán ha már nincs szükséged a táblázatra, akkor
Formátumban bejelölöd, hogy "szegély nincs".
Lehet, hogy van ennél egyszerűbb és szakszerűbb módszer is, de én így csinálnám.
próbáld meg a wordArt-ot.
Ott tudod a betű méretet állítani, valamint az elfordítás fokot is megtudod adni.
Jó szórakozást!
¡ʇsázoʞɐɹózs óظ
Itt egy link,a fölső be írd be a szót vagy mondatot,klikkelj a kék gombra.alul megjeleneik a fordítottja és ezt másold ki
De szövegen belül kellene.
Egy mondaton belül kellene egy-egy szót fejre állítani.
További ajánlott fórumok:
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Mi lehet a mosógép baja, ha nem lehet a dobot elfordítani ezáltal a ruhákat se tudom kiszedni?
- Egy fejtetőre állított pdf dok-ot hogyan lehet 180 fokkal úgy elfordítani, hogy a legközelebbi megnyitáskor a helyére fordítva nyíljon meg?
- Wordbe hogy lehet az álló lapot elfordítani úgy, hogy fekvő legyen?
- Miért fejtetőre állítva játssza le a videókat a laptopom?