Mosógép dobja mellé esett tárgyakat, hogyan lehet kiszedni? (tudásbázis)
Hogy írhat ilyet egy férfi? :D
Sissi által leírt módon ki lehet venni!
Sikerült kivenni a belepottyant dolgot? Látom más is írta, hogy ennél a típusnál van a dobon kis nyitható rész.
És nem kell kivenni a dobot!!!
Nekünk is felültöltős Whirlpool mosógépünk van,én már sokszor szedtem szét.A dobon vannak olyan hosszú,szürke műanyag akármik,na azok közül kell egyet kiszedni,így hozzáférsz a dob aljához.Érdemes a dob ajtajával szemben eső lapocskát eltávolítani,mert amikor kinyitod,pont alatta lesz a rés.Ha a becsukott dobot körbefordítod,akkor annál a műanyag lapocskánál az egyik sarkánál van egy kerek pöcök.Azt kell benyomni,majd megtolni a lapot és bele fog esni a dobba.Kinyitod a dobot és a lyukon,ahonnan kiesett a szürke lapocska,ott bele tudsz nézni a gép aljába,hátha ott van az elveszett cucc.Visszatenni ugyanúgy tudod,belülről,a dobban,beleteszed a járatába a lapocskát és a kerek pöcök vége felé eltolod,így a helyére ugrik.
Remélem sikerrel jársz.
Régen horgolótűvel sikerült kihalásznom az eltévedt miegymásokat.
Próba-cseresznye.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Mosódiót használók! Segítsetek! A mosógép dobja teljesen lemattult. Olyan, mintha vízköves lenne, de nem az. Mitől lehet ez?
- Mi lehet a mosógép baja, ha nem lehet a dobot elfordítani ezáltal a ruhákat se tudom kiszedni?
- Mivel lehetne a mosógép dobját kívülről a vízkő lerakódásoktól megtisztítani?
- Hogyan lehet a mosógép dobját szagtalanítani?
- A mosógép dobja nem fordul át. Valami akasztja. Hol a baj?
- Bosch WMV 4250 előltöltős mosógép szűrőjét hogyan tudom kiszedni?