Mi értelme az ízesített óvszernek? (tudásbázis)
szia
a kérdésedre válaszolnék.
1x mondta kedvesem annó még az elején - de fionom ízed van.... -
igen - kérdeztem... mert volt vmi rossz élményed - kérdeztem még tőle...
erre Ő: igen, a dohányzó régi bnőmnek nagyon rossz íze volt a bőrének és persze ott lent is a puncija - így mondta...
állítólag a mentolostól a leheleted is friss lesz!!!
:)
Én már próbáltam.Nekem izlett:)
De csak akkor van értelme(sztem),ha az orális szex, csak az előjáték része
A szexi zsarolásra nem reagálnék inkább.
Semmi eröltetés. De úgy érzem, az empátiamicsodáról írt megközelítésem legjobb bizonyítéka a válaszod.
Van úgy, hogy az ember szereti a puncsfagyit, csak a mazsolát nem kéri belőle.
Nekem azt mondták az okosok, hogy a zorálissal nincs baj, csak a sürcitej íze nem tartozik bele a tápláléklistájukba. Akkor már kezdem kapizsgálni a miértet. S ha lehet válogatni, hogy traktorbelső íz, avagy eper, hát miért ne? Ínyenceknek talán pörc, esetleg fokhagymás lángos is bejönne :)
De komolyra fordítva a sót. Ha nincs kedv nyelni, de köpködni sem, akkor vszeg a legtutibb megoldás.
Kicsit fejlettebb empátiakészséggel nem így írnál.
Szerintem tök egyértelmű. Mivel orálisan is el lehet kapni nemibetegséget, ezért nem állandó kapcsolatban levőknek orális szex esetén is használniuk kell(ene) óvszert. Mivel a sima guminak szörnyű az íze és a szaga, megízesítették..Hát ez az értelme.
Plusz aki nem szereti bizonyos okok miatt az ondó ízét, lsd lejjebb...
hanem a fagyit.Annak ha van ilyen-olyan ize,ez termeszetes,azert fagyi,s azert nyaljak!
Azoknak talaltak ki,akik undorodnak az oralis sex-tol,de nem kepesek ezt bevallani.Inkabb kinozzak magukat az izesitett ovszerekkel.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Borsodi új ízesített söreiről?
- Milyen ízesített tápszer létezik, amit 5 és fél hónapos babának már lehet adni?
- Milyen ízesített síkosítót érdemes használni?
- Ha valaki fogyózik, és meg kell inni egy nap 2 liter ásványvizet, az nem baj, ha ízesített, bubimentes vizet iszom?
- Mi a véleményetek az ízesített vizekről, jégvízekről? Imádom, csak szomjasabb vagyok tőle.
- Az ízesített vizek egészségtelenek?