Milyen ízesített tápszer létezik, amit 5 és fél hónapos babának már lehet adni? (tudásbázis)
Biztos szerencséd volt....De egyes szakemberek a gyermek 3 éves....nem 1, hanem 3 éves koráig nem javasolják, hogy tehéntejet kapjon!!!
Ez így van!!! 1 éves kor alatt ne kapjon a gyerek semmiféle tejterméket... nem csak tejet.. de se joghurt...se túrókrém...kinder-nyavaják....se rudi ...szóval semmiféle tejterméket...Ha nincs anyatej....van helyette nagyon szuper at pótló tápszer 6 hónapos korig a gyermekorvos felírja az I.-es jelzésűt....De vannak olyan tápszerek is, amit 3 éves korig lehet írni....és ha jól tudom 6 hó fölött már lehet ízesített tápszert is adni DM...Rossnamm polcain lehet megtalálni...Banános tuti van:)
Akkor nektek szerencsétek volt. Én inkább nem kockáztatnék...
Semmi baja nem lesz a babának tőle ha kap egy kis tejet én is adtam az első gyereknek is meg a másodiknak is és semmi baja nincsen
Lehet, hogy sok gyereknél bevállt a tej egy éves kor alatt, de én olvastam róla, és azt írják az "okosok", hogy akár bél vérzése is lehet a babának tőle.
Az én kisfiam Sinlac pépet eszik és abba szoktam néha egy kis bébi desszertet belekeverni. Nagyon szereti. De szerencsére ízesítés nélkül is megeszi.
Semmi baja nem lesz tőle.
Van vaniliás és banános.A banános nagyon fini.
Egy 5 és fél hónapos babának???? Olvastál már az esetleges következményekről?
mértnem adszneki tehén tejet
Az én kisfiam a Humanna Baby-fit 1-et eszi ez banános
Milupának vannak ilyen tápszerei.
Humanna Baby Fitt 1 ( bocs ha rosszul írtam), azt az én kicsi manóm nagyon szetette. Előtte Bebát kapott, amit nem volt hajlandó megenni. Ez viszont nagyon bejött neki.
Hali!
Az enyém anno (kb. egy éve volt ennyi idős) nem volt hajlandó elfogadni a tápszert egyik pillanaról a másikra, aztán kb. egy hónap múlva visszaállt. Inkább kétpofára tömte a pépeket, amit kotyvasztottam. Ha nagyon nem akar enni, adjál neki nyugostan tejpépet, keverhetsz abba is tápszert 1-2 mérőkanálnyit. Ő Humana HA2-t kajállt (banános), mikor visszaállt a rend a DM-s ízlett neki. Egyébként a DM tápszerei a legolcsóbbak.
Elkezdheted egyenként adni a 6 hónapos kortól való gyerekkajákat is, csak figyelj, hogy ne legyen benne tej.
Köszi a segítséget, Sanyám is milupát eszik, most kezdük a HA2-est, ezt már kicsit jobban eszi, de nem az igazi:((( De majd érdeklődök a gyogyitárban.
Én etettem a nagyobbik fiammal Humanat és Hippet, van banános, almás és azt hiszem vaníliás.De a gyógyszertárba kérdezz utánna, mert nem emlékszem,hogy ezek már nem hármasok voltak-e.Az ízesítettek előtt Péter nagyon szerette a Milupát és azt hiszem a mildibét.Remélem tudtam valamennyit segíteni....
Sajnos nem rajong a kisfiam a sima tápszerekért, mondta valaki nekem, hogy próbálkozzak ízesítettel, de én nem is tudom milyenek léteznek. Valaki próbált mát ilyesmit?
Milyen ízesített tápszer létezik, amit 5 és fél hónapos babának már lehet adni?
További ajánlott fórumok: