Mi kell egy tápszeres babának? (beszélgetős fórum)
Szia!
Az én kislányom is mindig tápszeres volt eleinte hipoallergént kapott ahhoz lényegében mindegy melyiket veszed de az aventeset használtam 2db elég belőle illetve teáshoz is egyet,mondjuk az én kislányom teát csak nagyon soká ivott mivel a táp lényegében folyadék is,igy elég volt.Én hetene 2x kiforráztam neki amig pici volt,egyébként csak forró vizben elmostam.6hónapos korában áttértünk a tejalapú tápra ami viszont sokkal sűrűbb mint az előző és semmilyen fajtra cumi nem volt hozzá jó.Nagyon sokáig keresgéltem mire rátaláltam a legolcsóbb cumisüvegre a baby novára..ezen tökéletesen átjön a táp.
Úgy nem macerásabb. De ha csak tápszert kap és minden egyes étkezés után sterilizálni macera. Sztem.
Nekünk van 5 cumisüvegünk, felváltva használom és amikor már mind használt, akkor sterilizálom 4 perc alatt.
Emellett hetente 2x kifőzöm őket, ami nálam kb. félórát jelent.
én így csináltam:)
milupat kap manóm is,tommee tippee-s,és avent-es üvege is van,az utóbbiból nálunk is folyt a víz:((mi is Janababy-t használunk!
értem
bár, biztos az anyatej a jobb a babáknak, de tápszeren is felnőnek.
mi milupat eszünk. állítólag ez hasonlít leginkább az anyatejre.
szóval vagy aventews vagy tommee
majd meglátom az árukat is
sziasztok
Minden anyuka más cumira/üvegre esküszik, kinek melyik vált be. Máté anyatejes volt, de mi is felszerelkeztünk üvegekkel. Volt egy rövid idő, amíg üvegből kapta az anyatejet, igaz nem sokáig.
Nekünk a MAM-os üveg és cumi jött be, de most már Aventesből issza a teát.
Változó.
A babavízről pedig annyit, hogy ha 24 órán belül nem használod fel, akkor újra kell forralni.
Sziasztok!
Mi is Aventes cumisüveget használtunk, nagyon strapabíróak egyébként. Többfélét is próbáltunk, de az vált be. Nekünk is bejött a bébivíz, nem kellett forralgatni. :)
Az én kisfiam elég hasfájós volt, nekünk a Gripe Water jött be, bár nem volt tökéletes. De a többi még ennyire sem volt jó.
Nekünk pont a Gripe Water-től lett rosszabb.
De azért durva lehetett az a négy hónap, nem irigyellek...
de az volt. ezért vettük a tommee anticolicját, de nem vált be. bár, még nem adtam fel és remélem hamarosan tudjuk használni, mert elég drága volt.
aventes cumisüveg: 1 olyan üvegünk volt, ami folyt, de 2 nap után rájöttem, hogy kihagytam belőle a szelepet :( ezt külön vettük és nem a szettben volt. a szettes üvegeknél még szelep sincs és tökéletesen zár.
További ajánlott fórumok:
- Egy 4 hetes babának, hogy kellene telnie egy napjának?
- Mennyit kell ennie egy másfél éves babának?
- Bébiétel evés 4 hónaposan, tápszeres babának...
- 4 hónapos tápszeres babának lehet adni sárgabarackot vagy csak őszit?
- 7,5 hónapos tápszeres babának hasmenése van, mit lehet neki adni enni, inni? (Nem fogadja el se a teát, se a vizet, tápszert nem kaphat.)
- Segítség kellene!Normális egy 2 hónapos tápszeres babának a méreg zöld széklet?