Mi az oka, hogy húzza a görcs a lábamat? (tudásbázis)
Sziasztok!
Eddig a vádlimat húzta a görcs amikor húzta.. de pár napja a combizmom görcsöl be...ez is magnézium hiánytól lehet? Már nyomatom a magne B6ot, igaz csak 2 napja, de per pill megy ki megint a görcs a lábamból..:(
Sokminden lehet, de általában a magnézium hiányt jelenti.
Szedj Magne B6-ot!!!!
Mgnéziumhiány, oxigénhiány (artériák szűkülete), gerincbetegségek( porckorongsérv, csontkinövés, minden, ami az idegeket nyomhatja).
Jó lenne orvoshoz fordulni, kiderülne, hogy mitől van, egyrészt nem idegeskedenél, hogy nagy-e a baj, másrészt kezelve lenne a probléma.
Sokminden okozhat lábgöcsöt, tapasztalatból mondom.
Legfőbb ok a magnéziumhiány lehet, de okozhatja ér és gerincbetegség is.
Nekem a gerincműtétem óta vannak elviselhetetlen lábgörcseim. Magne B6 vagy izomlazító (mydethon, sirdalud) segíthet.
kálcium-magnézium egyensúly felborulása a leggyakoribb ok, de okozhatja keringési probléma.
Dokihoz fordolj, de nem biztos, hogy muszály bevenni amit ír!
étrend váltás is segíthet,
de Nekem egy cég Ca-Mg étrend kiegészítője segített, azóta is szedem, mert a szervezetem nem tudja elégségesen feldolgoznia bevitt tápanyagot. Ja és anyumnak is vettem, mert neki is gondjai voltak és azóta ő is szedi áés ajálgatja mindenkinek. Nem győzőm venni :), de szívesen segítek, mert fontos az egészség és a jó közérzet.
hát lehet meg van eröltetve és magnézum b6 segit rajta
neke mis szokta huzni a görcs néha 30 percbe is telik mire el mülik
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Feltöri a cipő a lábamat tud valaki valami jó praktikát, hogyan tudnám ezt végre kiküszöbölni?
- Eltört a nagylábujjam.Eddig heti 3-4-szer tornáztam a fogyásom érdekében, most + kímélnem kell a lábamat(3hétig).Mit tegyek, hogy ne hízzak?
- Cipőm megfogja a lábamat. Mit tegyek?
- Mit csináljak, hogy a papucsom ne törje a lábamat?
- Miért töri fel az összes cipő a lábamat?