Mi az abortusz menete olyan nőnél, aki még nem szült? (16 éves lányról van szó) (tudásbázis)
8. c000d50c52
2016. febr. 3. 10:31
az előttem szolok mar nagyban leírták a lenyeget, Gréti86 verzioja van felenk, de valoban vákummal es 6 hét megvonas utana.
Viszont, elotte el kell menni az orvos altal megmondott csaladsegitohoz, esott el kell beszelgetni. 2-3szor kell megjelneii..Itt elmondja mik alehetosegek, milyen a mutet. Magyaran le akar rola beszelni..
Nem tudom a 16 eves eseteben ez hogy van, de a TB. ilyet nem tamogat, a mutet 30 ezer ft. Ez postai csekken kell befizetni, s reggel mikor megy a korhazba vinnie kell magaval.
Szoval nem fogjak rogton megmutei, elotte sajnos el kell szenvedni a beszelgeteseket.
7. simple (válaszként erre: 6. - Marlenka70)
2016. febr. 3. 07:50
Igen így van, tehát bemegy mondjuk szerda reggel, akkor csütörtök reggel műtik, és pénteken mehet haza.
6. marlenka70
2016. febr. 2. 22:45
Előző nap kezdik a tágítást (Kistarcsán). Így azt az éjszakát bent kell töltenie mindenképpen. Maga az eljárás ugyanaz mint a már szült nők esetén.
5. simple (válaszként erre: 3. - Gréti86)
2016. febr. 2. 17:50
Ja és szerintem kaparás már nincs régóta, vákum van.
4. simple (válaszként erre: 3. - Gréti86)
2016. febr. 2. 17:49
Aznap este biztos nem mehet haza, maximum saját felelősségre. Szex pedig csak hat hétig nem lehet.
3. Gréti86
2016. febr. 2. 12:07
Reggel betesznek egy méhtágító pálcikát a méhszájba. Utána órákig görcsöl ki kevésbé, ki jobban. Ez a méhszáj tágulása miatt van. Ha kellően kinyílt a méhszáj, akkor rövid altatásban (csak vénába injekció) méhkaparás. Aznap este, vagy másnap reggel mehet haza. Utána még 6-8 hétig számítani lehet némi vérezgetésre. Szexuális élet 3 hónap múlva lehet.
2. K-né Zsóka
2016. febr. 2. 11:53
Maga a műtét ugyanúgy zajlik,de ha még nem szült,akkor néhány órával a műtét előtt méhszájtágítót tesznek fel. Ezt megelőzően szükség van az egyik szülő beleegyezésére. Ha már túllépte a 12. hetet,akkor picit bonyolultabb.
1. Ymanie
2016. febr. 2. 11:22
Mi az abortusz menete olyan nőnél aki még nem szült?(16 éves lányról van szó)
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Volt-e abortuszod valaha?
- Ne az abortuszt válaszd...
- Hogyan zajlik az abortusz?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A Sote 1 vagy a Sote 2-ben hogy van az abortusz menete?