Mi az a tulajdonságotok, ami miatt párotok vagy férjetek lett? (beszélgetős fórum)
Akkor maradok bunkó!
Vagy ahogy a lányom mondta mikor kicsi volt, buntó!!! 😂😉
Áááá, nem kell!
Nem lehet mindenki olyan mint én vagy Flóra:DDD
Tök unalmas lenne a világ:DDDD
😂
Taníts, kérlek!!
Gondolom ez nem néhány tulajdonság alapján dől el. Nekem is elég sok kritériumnak kell megfelelnie egy pasinak, így szerintem náluk is így van.
Én egy roppant gyönyörű, nagyon okos és szellemes nő vagyok egyébként:DDD
Jogos!
Túl őszinte vagyok, kevesen is kedvelnek, viszont őszintén szeret a családom. Ha csak nyelek , mert ezt kívánja meg a helyzet már jön a kérdés:mi van veled???
De jobban érzem magam ha kimondhatom! 😁
Nálunk a kémia működik nagyon. Meg azt bírja bennem, hogy feleslegesen nem idegelem magam, elfogadok dolgokat, mindenen tudok nevetni van hogy őszintén van hogy kínomban.
Plusz amiben ő nem normális, az hogy az őszinteségemet is bírja, azt hogy nem kell noszogatnia hogy mi a bajom, már azelőtt kíméletlenül közlöm vele mielőtt rájönne hogy bajom van. Nincs játszma, ha valamit akarok/valami nem tetszik azt félreérthetetlen módon elmondom neki. Na ezt 100ból 101 pasi nem bírná, ez meg ezért is szeret
Az-az!!
Szigorúan!
Ja, nem!
Félreértettél!
Nem igazi hölgy vagyok, hanem bunkó! 😂
További ajánlott fórumok:
- Emberi tulajdonságok szóláncban
- Ti mennyit beszélgettek a férjetekkel, párotokkal otthon?
- A férjetekre, párotokra szoktak hajtani a nők?
- Hogyan reagáljátok le, ha rájöttök párotok/férjetek hazudott nektek?
- Ti milyen rendszerességgel kényeztetitek a párotokat, férjeteket?
- Ha a férjetek/párotok szülei csak a másik fél pártját fogják, akkor is elmondanátok, leírnátok a ti történeteteket?