Hogyan reagáljátok le, ha rájöttök párotok/férjetek hazudott nektek? (beszélgetős fórum)
Én nem tudok hazudni. De most már 30 felett úgy gondolom, ebben a világban meg kell tanuljak én is így játszani. Sajnos az őszinteség manapság nem vmi megbecsült tulajdonság
Csatlakozom. Én is csak gratulálni tudok...
Ezek szerint te nem az őszinte, becsületes emberek táborát erősited. Gratulálok! Szép vallomás volt.
Igen, ez igaz. Sajnos magamaon tapasztalom. :(
Tisztelem az őszinte ,becsületes embereket! De nem irigylem őket,sebezhetők,lehúzhatók,kifoszthatók,elnyomhatók,kihasználhatók,becsaphatók....!
Igen, vannak akik úgy élik le az életüket, hogy állandóan hazudnak. Ott van példának a volt férjem. Az mind a mai napig azon agyal kinek mit hazudott, még a jelenlegi párjának is. Hát...én így nem tudnék élni. Én az őszinteség híve vagyok, így tiszta a lelkiismeretem mindig. A párom nem tud hazudni, egyből meglátszik rajta, ha próbálkozik,mint ahogy legutóbb is.
Hazudni tudni kell!!! Kitűnő kommunikációs készség,logika,és nagyon jó memória kell hozzá.Vannak akik az életüket végig hazudják,és soha nem buknak le,ők az életművészek.Attól függ hogy a hazugság milyen súlyos,a kisebb füllentéseket meg kell bocsátani,mert aki hazudós típus az soha nem tud megváltozni, ez nagyrészt genetikai adottság.
így-így. csak pozitívan:DD
Rendben! :D
Mától elfelejtve! :D
Szöszi 71!!!:(,ezt a jelet nem ismerjük,csak ezt:-)
Biztos el kell jönni egy pontnak mikor már azt mondod, nincs tovább.
viszont a te életed az első.nehéz , az tuti. nekem is nehéz volt. rengeteget gyötrődtem, de végül léptem.és jól tettem
Én is ettől félek, de nagyon! :(
az a baj, hogy nem fogja.:(
végigjártam ezt a létrát..:(
Na, ez az amitől félek, hogy totál tönkreteszi az ital és itt már nincs mit tenni, hisz nem fogad el segítséget, mert nem látja be, hogy beteg. :(
és nem is fog. mindig az ital lesz az első:(
volt hasonló személyes tapasztalatom az ügyben.az illető akivel együtt voltam anno régen, ő ugyanígy viselkedett. otthagytam, majd meghalt nemsokkal utána alkoholizmusban 38 évesen:(
Sajnos ezt már tapasztaltam. Sőt...lehet, hogy nem is emlékszik mindenre amit akkor mond/mondott.
Köszi! :D
Megyek és jól fogom érzni magam. Egyszer voltam már, de bánom, hogy nem mentem rendszeresen, mert a páromnak nem tetszett. Most ez nem érdekel, jól akarom érezni magam! :D
egy alkoholista tudja magáról hogy nem kéne ezt tenni, de nem bírja megállni.
bánja ő másnap, de sajna akkor az adott pillanatban nem. ez a baj.
Óóóó, megnéztem az adatlapodat, Te egy dekoratív, mosolygós csaj vagy...Nem szeszturbinát érdemelsz!
Menj csak nyugodt szívvel abba a buliba!!
Tudjátok mi az érdekes?! Pont a hétvégén bevallotta, hogy Ő az aki elrontotta a dolgokat és nem ezt érdemlem (ital, motor), többet érdemelnék. Ja és észrevette, érzi, hogy "hanyatlik" a kapcsolatunk. Az Ő szavaival élve. Mondtam is neki, hogy én próbálkozom, hogy jó legyen, de mindig falba ütközöm. Ehhez nem csak én kellek.
csak tedd amit jónak látsz. próbáld meg élvezi az életet. aztán majd meglátod.ő mennyire ragaszkodik hozzád?
Rendben, ezen leszek. Így hátha ráébred arra, hogy én is ember vagyok és nem teheti azt velem amit akar, nem fogok úgy ugrálni ahogy ő fütyül.
ha elváltál, biztos sokat is szenvedtél. most már mindenképp az kéne hogy legyél kicsit önző. elvégre kijár neked:)
Igen, azt jelenti. Igen, jó amit írsz. Megpróbálok egy ideje úgy tenni, hogy nekem legyen jó, de még nagyon az elején vagyok. Még bele kell jöjjek. Nemsoká lesz a munkahelyen Márton-Imre nap. Ez azt jelenti, hogy egy pár km-re két vállalkozó meghívja az osztályt a névnapjukra. Úgy döntöttem ide elmegyek én is. Eddig a párom miatt nem mentem, de már nem érdekel, hisz Ő is sokmindent megtesz ami nekem nem jó. Ha féltékeny, az Ő baja, szenvedjen egy kicsit!!!
egy alkoholista sosem fogja beismerni hogy alkoholista. ez biztos.
max azt mondja, hogy csak annyit iszik amennyit úgy érez kell hogy kikapcsolódjon. van ezzel kapcsolatban konkrét tapasztalatom.
További ajánlott fórumok: