Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Értelmetlen dologban hazudott.. én fújom fel? fórum

Értelmetlen dologban hazudott.. én fújom fel? (beszélgetés)

1 2 3
64. 55Judit (válaszként erre: 63. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:00

Valószínű érzi. Miközben arra gondolhat ha ilyen apróság miatt ekkora lármát csapsz, mi várható majd ha nagyobb súlyú dolgok verik ki nálad a biztosítékot.

Mindenki mérlegel, ő is.

63. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 56. - Enissa)
ma 17:38

Sajnos igen.

Anyám csak akkor üvöltött apámmal amikor már tudni lehetett, hogy nagyon elszakadt a cérna.

Nem csinálta sűrűn, de amikor igen akkor érezhető volt, hogy "ez komoly most".

Úgy gondolom, ha kiabálok akkor biztos érzi a másik, hogy most aztán tényleg sok ez nekem.

62. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 54. - 55Judit)
ma 17:37
Tökéletesen értem amit írsz. Igazad van!
61. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:08

"de kinyomtam a telefont."zoval átmentél bunkóba

"a kis hazudozása miatt nem volt mellettem ebben az egészben."

aHA, Ő NYOMTA KI A TELEFONT? aKKORMEG MIT CSODÁXOL?

60. Enissa (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:46

Nézd mit találtam neked.

[link]

59. liliom10 (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:42

Azt hiszem, a pszichológiában olvastam, hogy ne kiabálj a gyerekeddel, mert megszokja, és egyre erősebben kell kiabálnod, hogy ugyanazt a hatást elérd vele ! Hová vezet ez ? Nagyobb lesz köztetek a szeretet ? Kizárt !

Nem a hangerőtől függ az igazság ! ( Ezt sem én találtam ki.)

58. liliom10 (válaszként erre: 54. - 55Judit)
ma 16:37
😂😂
57. andi6020 (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:34

Ez elég bunkó dolog. Én sem hívnálak újra.

Hívd te.

56. Enissa (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:31

Nálatok a családban szokás kiabálni? Ehhez szoktál?

Ha veled elkezd valaki kiabálni, mit vált ki belőled? Azt, hogy igaza van, vagy azt, hogy lealáz, netán azt, hogy egy suttyó paraszt?

Nem rólam szól a fórum, de én sosem kiabálok senkivel, akit nem tudok normálisan, érvekkel meggyőzni, akkor vagy nincs igazam, vagy kár tovább 2 szót is mondanom, nem érti meg, ha felemelem a hangom akkor sem.

Nekem fák-e, ha hazudnak? Igen fáj. Egy esélyt kap mindenki, elmondom az érveim, ha nem okul belőle, akkor vele nincs több dolgom.

55. libikóka (válaszként erre: 54. - 55Judit)
ma 16:31
🤣🤣🤣
54. 55Judit (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:29

Csak az a biztos, hogy hangoskodással nem lehet. A kiabálás sértő. Valaki tiszteletét, szeretetét kiérdemelni csak csendes, kedves szóval lehet. Attól nem lesz igazad ha kiabálsz.

A mondandótól lesz igazad, de ezt csak kedvesen lehet tálalni. Épp úgy, mint ahogy a tyúktojás sem lesz nagyobb attól hogy a tyúk úgy kiabál mintha aszteroidát tojt volna.

53. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 51. - Enissa)
ma 16:17
Én sokat gondolkoztam már ezen.. hogy hogyan lehet hangosság nélkül kivívni az őszinteséget.. de nem értem a módját.
52. Katuska1982 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:13
Igaza van, ez hiszti. Igazából a férfiak is belefáradnak a tenyéren-hordozásba.
51. Enissa (válaszként erre: 49. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:48

Ha úgy érzed becsapott, elárult engedd el végleg.

Valószínű nagyon fiatal vagy még. Jön majd más, mások és megtanulod a helyzeteket kezelni, kitudod majd harcolni, érdemelni a tiszteletet kiabálás, hiszti nélkül is.

Okulj, hangerővel nem nyertek még háborút, az az ember hangos, aki észérvekkel nem tud meggyőzni mást.

Legyen békés karácsonyod!

50. libikóka (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:34

Én is értelek,,tudom hogy halál komolyan veszed,,és azt is hogy ennek nem lesz jó vége a kapcsolatodra nézve.

De ez már a te dolgod.

Azért kívánom hogy legyen béke.

49. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - Fokhagyma)
ma 15:14

De más ember hogyan reagál? Nem is tudom, mi lenne a megfelelő reakció ilyenkor... Kiabálok, mert iszonyú csalódott vagyok.. nem tudom megsimogatni a fejét, hogy jaj miért érezted, hogy hazudnod kell..

Amikor csak az lebeg előttem, hogy egyszerűen nem érdemlem ezt, hogy hülyének nézzen.

48. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 45. - Libikóka)
ma 15:11
Én értem, hogy ez nem volt olyan mértékű hazugság.. de az bánt, hogy többször kérdeztem aznap és többször füllentett. Arra épp elég füllentés, hogy az ember bizalma megrendüljön..
47. Enissa (válaszként erre: 45. - Libikóka)
ma 15:11

Ez így igaz.

Elkelne egy nagy átbeszélés nekik, ki és mit vár el a másiktól.

46. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:08
Valóban nem szép dolog a hazugság, de legalább annyira nem szép kinyomni a telefont és kiabálni.
45. libikóka (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:03

Ez nem hazugság volt,,füllentésnek indult,,mert tudta mi lesz.

Te meg ebből égig érő drámát lapátolsz össze.

Szerintem,,bárki felemelheti a telefont ha jó a kapcsolat.

44. Enissa (válaszként erre: 38. - Liliom10)
ma 14:58
De azt honnét lehet tudni, őszintén kéri-e? Ha jó színész, lehazudhatja a csillagokat is.
43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - Liliom10)
ma 14:58

Én sem nyomtam eddig ki sosem, épp azért, mert én is tiszteletlenségnek gondolom..

De azért a hazugsággal nem hiszem, hogy egyenértékű..

Fogalmam sincs mi lesz, én biztosan nem hívom őt fel.. szerintem az ő "dolga" lenne ezekután..

42. Enissa (válaszként erre: 41. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:57
Ha magától, de erre kérni, vagy követelni dőreség.
41. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Enissa)
ma 14:55

Én nem is szeretném kérni.

Nekem sokat jelentene, ha ezt magától tenné meg.. nekem a bocsánat kérés azt jelzi, hogy a másik elismeri, hogy hibázott és nem tervezi megismételni..

40. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Enissa)
ma 14:52
Nem szoktam azon hisztizni, ha elmegy a barátaihoz. Direkt azért, amit írsz, hogy ne legyen, hogy nekem hazudni "kell"... Ezért nem is értem ennek mi értelme volt..
39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Srcrss)
ma 14:51
Azért kiabalok, mert többször kérdeztem rá a dologra.. és hihetetlenül felbosszant, hogy többször kérdezem és tagadja le..
38. liliom10 (válaszként erre: 32. - Enissa)
ma 14:49
Igazad van. Mégis tudná, hogy mennyire megbántotta a párját. Ha nem őszintén kérne bocsánatot, nem is érne semmit.
37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Oliva2023)
ma 14:49
Nekem ő nagyon is az volt. :( nem vesztettem még el kisállatot, de ez most olyan fájdalom, amire nem is számítottam. Ahogy reggel nincs ott, pedig azzal kezdeném, hogy neki köszönök. Milyen lesz haza menni, hogy nincs ott. Hát komolyan nem tudom. :(
36. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Srcrss)
ma 14:48

És az bánt a legjobban, hogy többször is rákérdeztem.

És nem azért, mert zavart, ha volt valahol, hanem, hogy miért mondja, hogy aludt, ha nem..

35. liliom10 (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:47

Sosem nyomnám ki a párom telefonját, és az évtizedek alatt mindig felvettem ! Képzeld el, hogy esetleg elgondolkodott, elnézést akart kérni, Te pedig nem álltál szóba vele. Biztos megsértődött. A problémák mielőbbi megbeszélése nélkül nem működik hosszú távon a párkapcsolat ! Mire számítottál aznap, és mire azóta ? Kibékülsz vele ? Felhívod ? Elmondhatod neki, hogy elpusztult a papagájod, és nem tudtál beszélni. Kérdezd meg, mit akart mondani ?!

Vagy várj, hátha felhív !

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook