Mi az a macikávé? (tudásbázis)
Én is adom a 8 honapos kisfiamnak!!Vagy még nagyon korai??Bajt okozok vele?
És még jobb is, mint a koffeines. :D
A férjemnek minden reggel macikávét kell főznöm, mármint tejeskávénak, egy fél literes bögrével, imádja:)
Ha nem szereted, miért ízetlenkedsz?
Szeretni nem kötelező, de viselkedni...azt legalábbis meg kell próbálni.
Én nem ismertem, de a volt férjemnek, anno, kellett volna főznöm ilyenből tejeskávét, napi egy fazékkal.
Nem akárhogy, mert bizonyos arányban keverni kellett volna a Franck kávéval, nagy fekete tabletta...Beletellett pár hónapba, mire beletörődött, hogy tényleg nem kapható, de ekkor már el voltam könyvelve, mint rossz asszony...(Anyós és rejtelmei...)
Igen, mert ami nincs bennük, az pont a kávé.
Csak ízben hasonlítanak rá. Sokan eleve tejeskávénak főzték, és a gyerekek azt itták.
Lehet, hogy már írták, nem olvastam vissza, de legutóbb a Tesco-ba vettem.
A Maci kávé mellett több helyen láttam, hogy az Inka kávét dícsérik. Ezek tényleg tutira koffeinmentesek? Mármint aki a koffeinre érzékeny/allergiás az is fogyaszthatja?
Juj, gyerekkoromban imádtam! Megint láttam, lehet kapni, három féle ízben. Koffeinmentes, cikória kávé, isteni finom! :)
köszi szépen. Majd akkor ott én is megnézem.
lehet igen.Én szoktam adni a kislányomnak.Nálunk a Forrásba van coopos bolt amugy.
Azt nagyon szerettem én is és adnék a kisfiamnak is, de nem láttam a boltokban. Lehet még kapni valahol?
Az én kislányomnak is szoktam adni de tejjel készitve.Reggel vagy este változo.
abból csinálják a tejeskávét.
Finim koffeinmentes pótkávé. Gyerekeknek szokták adni.
Egyetlen gyerekkori emlékem van a macikávéval...anyukám barátnőjlnek a gyerekei itták és mikor egyszer ott aludtam én is azt kaptam reggel....vízzel elkészítve,tej nélkül simán cukorral....Szerintem borzasztó volt, olyan volt az íze mint a rendes kávénak.(amit azóta sem iszom)
Tejeskávénak készítve még talán azt mondom hogy jólvan igya a gyerek,de talán pont ezzel szokik rá később a kávézásra...Én maradnék a sima kakaónál :)
És em is olcsó,460 ft körüli áron van.
Az nagyon finom! Sokat ittam anno! Koffeinmentes,gyerekek is ihatják!:)
közel 30 leszek de a mai napig minden reggel-este azt iszom, annyira imádom, szóval nem csak gyerekeknek :P
Lehet kapni! Metro, Cora.
Én nemrégen vettem a fiaimnak.Koffein mentes kávé, amit vízzel vagy tejjel is el lehet készíteni.Ők nagyon szeretik...
Azt hittem ezt isszák a macik:)
Szeretem.
A Macikávé az egy pótkávé, gyerekeknek is adható és a dobozán egy maci van. Sztem attól macikávé.
Cikóriát én utoljára fél éve vettem a Corába, régebben Penybe is volt. Cukrosoknak ajánlják állítólag.
én is úgy tudom h cikória.Nincs túl jó íze:(